De eerste ex van Ex on the Beach: All Stars is nu al bekendgemaakt: 'Veel drama'

Entertainment
door Lois
donderdag, 28 maart 2024 om 11:10
ex on the beach
Hoewel het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars nog van start moet gaan, is de eerste ex al onthuld. Het is geen geheim dat deze bekende ex zelf meer dan genoeg exen heeft...

Drama

In het populaire programma Ex on the Beach genieten vrijgezellen van een droomvakantie vol zon, zee, strand en romantiek. Maar alles verandert wanneer hun ex onverwachts opduikt en de vakantie in een nachtmerrie verandert. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe deelnemers gevonden voor het seizoen en de "Tablet of Terror" staat klaar om de vakantie tot een hel te maken. Het belooft weer een seizoen vol drama en sensatie te worden.

Nieuwe seizoen Ex on the Beach

Onlangs hebben we kennisgemaakt met de acht originele deelnemers, die eerder naar het zonnige Colombia zijn afgereisd. Daar hebben ze kunnen genieten van alle luxe en plezier, tot de "Tablet of Terror" zijn intrede deed. Zodra de exen arriveren, barst het drama pas echt los. De eerste ex van dit seizoen zal zeker voor de nodige drama zorgen.

Megan Desaever

Bekende deelnemers vragen natuurlijk om bekende exen. Zo is Megan Desaever, bekend van onder andere "Temptation Island" en eerdere seizoenen van "Ex on the Beach", de eerste ex van seizoen 10. Hoewel het niet helemaal duidelijk is van wie ze precies de ex is, is het goed mogelijk dat ze een verleden heeft met meerdere mannen uit de cast. Megan staat te popelen om zich als eerste aan te sluiten bij de originele deelnemers. Hoewel ze eerder het programma vroegtijdig verliet voor de liefde, is ze dit keer vastbesloten om te blijven voor de drama en romantiek.
Het nieuwe seizoen gaat van start op zondag 7 april en is wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV. Kijkers kunnen negen spannende afleveringen verwachten, gevolgd door een spraakmakende reünie.
Beeld: MTV