De laatste concertreeks van Nick en Simon is van start gegaan

Entertainment
door Denise
woensdag, 05 april 2023 om 9:04
ontwerp zonder titel 2023 04 05t093734017
Het einde nadert van de carrière van Nick en Simon na zeventien succesvolle jaren. Ze staan nog één keer op het podium in Ahoy en na maandag scheiden dan toch echt hun wegen.

Simon Keizer wilde niet meer verder

Heel Nederland was in shock toen Nick & Simon aankondigden te gaan stoppen afgelopen jaar. Het idee kwam vanuit Simon, hij was sinds 2020 heel erg over de toekomst aan het nadenken en hoe het verder zou gaan met Nick & Simon. Nick wilde nog wel doorgaan, maar Simon kon helaas geen vermaak meer uit de muziek halen. Ze zeiden dat ze geen ruzie hebben, maar of wij dat geloven? In het interview van Jinek afgelopen augustus hadden ze allebei een starre houding en Nick gunde Simon geen enkele blik. Ook in het programma Strandgasten is de spanning tussen de twee voelbaar. Het plan is nu dat beiden een solo carrière gaan beginnen.

Afscheidsconcerten Nick & Simon

We vinden het heel jammer om te zeggen, maar na maandagavond is de carrière van Nick & Simon dan toch echt voorbij. Ze staan nog één keer in Ahoy vanaf woensdagavond met zes afscheidsconcerten om het publiek luidkeels mee te laten zingen en daarna is het finito. Ook geven de twee geen interviews meer samen. Wel kunnen nog even van ze genieten op de buis, want ze maken nog wel een programma samen. Zo komt er een nieuwe AVROTROS documentaire wat over The Beatles gaat samen met Kees Tol.