De reactie van Jutta Leerdam op gevecht van vriend Jake Paul

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 08 maart 2024 om 16:10
realitynl 15
Het vriendje van Jutta Leerdam, Jake Paul en voormalig wereldkampioen zwaargewicht Mike Tyson gaan 20 april het gevecht aan in Texas. De twee gaan het gevecht aan en miljoenen dollars staan op het spel. Het gevecht zal live uitgezonden worden door streamingdienst Netflix. Er wordt verwacht dat er veel mensen het gevecht zullen bekijken. Jutta vindt er ook wat van.

Jake Paul vs Mike Tyson

De 27-jarige Jake Paul is bekend van zijn video's op YouTube. Zo maakte hij in 2020 zijn debuut als professioneel bokser. Sinds zijn debuut vocht Paul 10 wedstrijden waarvan hij er maar één verloor. Naast zijn bekendheid door social media, kennen mensen hem ook als de vriend van Jutta Leerdam. Mike Tyson is 57 jaar oud en is een van de beste boksers ter wereld. "Ik kijk er erg naar uit om met Jake Paul de ring te betreden," laat Tyson weten. Zo zegt Tyson dat Paul door de jaren heen, aanzienlijk is gegroeid als bokser. Mike heeft in zijn leven 50 wedstrijden gevochten en er slechts zes verloren!

Reactie van Jutta Leerdam

Jutta, de 25-jarige schaatsster, hoopt haar seizoen nog goed te maken na haar blessure. Maar eind juli mag ze haar vriend toejuichen. Zo deelt Jutta op haar Instagram Stories de video van Netflix met een trailer waarop te zien is dat de twee het gevecht aan zullen gaan. Daar onder heeft ze geschreven vertaald: "Zo trots op jou! Je bent de sport pas vijf jaar geleden begonnen en je gaat nu al vechten tegen de legendarische Mike Tyson op Netflix. De manier waarop je groot denkt en het laat gebeuren is zo indrukwekkend. Ik hou er van om je het te zien doen." Het lijkt erop dat Jutta haar vriend steunt in zijn keuze om dit te gaan doen.
Jutta schaatst donderdag en vrijdag voor een tweede wereldtitel in Inzell. "Zelfs als ik pas op 80% zit, moet ik nog kunnen winnen”, zegt ze over haar kansen. Haar vriend Jake moet in juli klaargestoomd zijn voor het gevecht tegen Tyson. Dit gaat een strijd worden voor miljoenen dollars!