De Roelvinkjes maken een comeback: 'Ijzersterk'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 21 maart 2024 om 9:30
realitynl 64
Het zijn roerige tijden voor de Roelvinkjes door alle geruchten die zijn verspreid over Dave Roelvink met betrekking tot terugval van drank en drugs. Dat mag de pret niet drukken, want na zeven seizoenen te hebben geteld, komt de familie met een achtste seizoen!
Een realityserie waarin we een kijkje kunnen nemen in de familie (drama) waar de Roelvinkjes mee te maken hebben. De familie verscheen in 2015 voor het eerst op Videoland met hun serie. Zo deelt Videoland op hun Instagram het bericht dat er een gloednieuw seizoen in de maak is!

Terugkeer De Roelvinkjes

Het enthousiasme spat er van af in de gedeelde video met Dave, Donny en Dries. "De Roelvinkjes komen ijzersterk terug", vertelt vader Dries. "En met deze twee jongens nooit een saai tv-moment." Hij wijst naar Dave en Donny die naast hem zitten. "We zitten midden in de opnames. We gaan weer een paar gezellige en leuke afleveringen voor jullie maken", vertelt Dave. Wanneer het nieuwe seizoen te zien is, is nog niet bekend. In de serie kunnen we de spirituele kant van Dave zien, is wat Dries verklapt: "Hij is met een zoektocht bezig om het plezier in zijn leven te houden zonder alcohol en verboden middelen. Ik wil het zeker een kans geven."

Afkickkliniek 

Of de spirituele zoektocht zijn vruchten heeft afgeworpen moet nog blijken. Het vorige seizoen van de Roelvinkjes, eindigde met het drama dat Dave zich opnieuw liet opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Het is opmerkelijk dat de aankondiging van het nieuwe seizoen een paar dagen na de aannames van Yvonne Coldeweijer komt. Zo beweerd Yvonne dat Dave opnieuw aan de drank en verboden middelen zit en dat Dave zijn ex-vriendin lastig valt. Om het tegendeel te bewijzen van alle geruchten die er verspreid worden, heeft Dave zelfs een bloed- en urinetest ondergaan. Dit mag niet baten zo houdt Yvonne vol dat de bloedtest ook nep is.