Zaken gaan goed voor Famke Louise: 'Appartement in Dubai'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 19 maart 2024 om 14:58
realitynl 56
De carrièreswitch van Famke Louise lijkt vruchten af te werpen. Zo is Nederland inmiddels te klein voor de zangeres en heeft ze grotere plannen.

Famke Louise woning

Famke Louise deelt weleens vaker een Q&A op haar Instagram, waarbij volgers een vraag kunnen sturen en waarop Famke antwoord geeft. Er is een vraag ingestuurd of dat Famke van plan is om naar Dubai te verhuizen. Zo reageert ze: "Ben wel bezig met wat appartementen, maar wonen niet. Want dan kan ik mijn exclusieve video's niet maken." Famke maakte in maart bekend dat ze een carrièreswitch maakte door van zangeres, naar maker van exclusieve content. In Dubai is dit verboden, dus dan zou ze moeten stoppen met het maken van content.

Gouden business

Hoeveel verdient Famke met het maken van exclusieve content? Het is algemeen dat het aardig wat geld opbrengt. Famke wil er niet veel over kwijt, maar Rob Goossens heeft samen met Luuk Kink al wat speurwerk gedaan in de podcast BLVD. Fans kunnen abonneren op het kanaal van Famke en Rob laat daarover zijn mening weten: "35 euro als je er per maand van af wil en 21 euro als je meteen voor een jaar vooruitbetaalt," zegt hij. Luuk Ikink schrikt van deze bedragen. "Jeetje, wat duur." De eerste weken zijn goed verlopen voor Famke. "Als ik een beetje rekening hou met de BTW en commissie, dan denk ik dat ze haar eerste 75.000 euro al binnen heeft", vermoedt Rob. Dat is niet mis voor een eerste maand van een nieuwe baan.

Kritiek

Niet alle reacties waren vrijwel positief op het nieuws wat Famke deelde. Veel mensen dachten dat het weer een stunt was zoals vier jaar geleden met de Videoland-documentaire Bont Girl. Famke heeft al snel aangegeven op haar Instagram dat dit niet het geval is. Famke heeft veel kritiek gekregen van haar ex DieTim zo zegt hij: "Bepaalde mensen willen ook beginnen op OnlyFans, maar eerst shady erover doen en uitlachen. En nu zelf beginnen, als moeder zijnde, wauw. Erg man dat je zo erg hoog zit." Famke lijkt zich er niets van aan te trekken. De zaken lopen goed dus de verhuizing naar Dubai kan gepland worden.