De zwarte lijst van Vandaag Inside: déze BN'ers staan erop

Entertainment
zondag, 10 december 2023 om 13:30
ontwerp zonder titel 2023 12 07t150110626
In de loop der tijd zijn verschillende mensen aangeschoven aan de tafel bij René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee in het programma Vandaag Inside. Niet iedereen kon de goedkeuring van de heren wegdragen en volgens Wilfred staan deze personen dus op de zwarte lijst. Dit betekent dat ze geen uitnodiging meer krijgen. Maar wie staan er op deze lijst?

Voegen geen waarde toe

Diverse individuen zijn in de loop der tijd aan de tafel van René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee bij Vandaag Inside aangeschoven. Niet iedereen heeft een positieve indruk achtergelaten, wat heeft geleid tot de samenstelling van een 'zwarte lijst' – een lijst van personen die niet meer welkom zijn in het programma. Onder deze personen bevinden zich onder andere Rob Kemps en Britt Dekker, zoals aangegeven door Johan Derksen. Hij is van mening dat deze specifieke individuen geen bijdrage leveren aan het programma.
Een andere naam op de lijst is Steven Brunswijk, die in ongenade is gevallen vanwege zijn rol in het beruchte kaarsincident. Zijn gedrag tijdens dit incident heeft geleid tot het besluit om hem niet langer uit te nodigen voor de uitzendingen. Het lijkt er dus op dat de heren kritisch zijn in het selecteren van gasten, waarbij ze de voorkeur geven aan degenen die naar hun mening een positieve toevoeging zijn voor het programma.

Vermoeiend

Op een bepaald moment begonnen de heren, René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee, Sander Schimmelpenninck als erg vervelend te ervaren. Het viel ook op dat de naam van Heleen van Royen genoemd werd, waarvan haar zoon nog steeds actief is bij de redactie. Echter, het gezelschap van Heleen van Royen wordt niet langer op prijs gesteld in het programma.
Johan Derksen uitte ook zijn mening over Yesim Candan, in de uitzendingen beter bekend als " dat Turkse vrouwtje met die rode lippen, die vind ik wel vermoeiend
". Volgens de heren wordt haar aanwezigheid als vermoeiend ervaren. Daarnaast hebben de heren ook aangegeven dat Roos Slikker het voor hen verpest heeft.

Niet goed tot zijn recht

Ook de namen van Paul de Leeuw en Leonie ter Braak worden genoemd in het lijstje van mensen die niet langer welkom zijn aan tafel bij Rene van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee in het programma Vandaag Inside . De heren zijn van mening dat Paul de Leeuw niet goed tot zijn recht komt in het programma, terwijl Leonie ter Braak de overstap heeft gemaakt naar een concurrent.
Johan deelde hierbij nog een sneer uit door op te merken: " Ja, maar die is naar de concurrentie overgelopen, want dan kreeg ze meer inhoudelijke programma’s. Nou, toen moest ze ballonnen blazen! " Het lijkt dus een kunst te zijn om in de smaak te vallen en uitnodigingen te ontvangen.

POPULAIR NIEUWS