Debbie uit B&B Vol Liefde komt met eigen boek: 'Een bonte bende'

Entertainment
dinsdag, 12 december 2023 om 11:19
ontwerp zonder titel 2023 12 12t110339810
Na B&B Vol Liefde werd Debbie plotseling een bekend gezicht in Nederland. Samen met Paul komt er veel opwindends op haar af, waarbij ze van het ene tv-optreden naar het andere reist. Bovendien onthult Debbie in een interview met De Telegraaf dat ze nu aan de slag gaat met haar eigen boek.

'Een Huis Vol Liefde'

Debbie geeft gelijk prijs waar haar boek over gaat. "Een Huis Vol Liefde gaat over mijn leven in Spanje de afgelopen twintig jaar. Het boek, dat op 4 juni verschijnt, wordt een écht Debbie-boek, in mijn stijl, kortom: een bonte bende. Het gaat om mijn leven als B&B-eigenaresse, hoe het begon en eindigde met het televisieavontuur van B&B Vol Liefde waar ik Paul aan heb overgehouden ", zegt Debbie, die samen met haar bekende ex Alfred van den Heuvel haar B&B begon.
Volgens Debbie wordt een soort inspiratieboek voor anderen om dromen waar te maken. "Er komen veel foto’s in van nu en vroeger, maar ook culinaire tips, zoals mijn lievelingsrecepten uit de B&B. Zelfs mijn vriendinnen komen erin voor, maar ook de kinderen van Alfred en mij. Verder geef ik stylingtips en neem ik de lezer mee op avontuur naar de leukste plekjes aan de Costa Brava. "
Ze kwam met heel veel bloemen aan in Nederland. " Ik heb met Paul in Barcelona duizend rozen gekocht die we in ons autootje hebben meegenomen naar Nederland, uiteraard koel bewaard. Iedereen die nu al een boek bestelt, krijgt van mij een roos voor in het haar of voor onder de kerstboom! "

Debbie en Paul

, hebben Debbie en Paul op dit moment geen specifieke plannen voor de toekomst. Ze nemen de tijd om te verkennen of hun liefde blijvend is. Voor hen zou trouwen een overhaaste beslissing zijn. Debbie benadrukt dat ze haar geluk met Paul kan vieren, zelfs zonder een ring. " We kijken niet ver vooruit ", deelt Debbie in een interview met Vriendin .
Op dit moment staat samenwonen ook nog niet op de agenda . Paul houdt zijn huis in Amsterdam en reist heen en weer naar Debbie in Spanje. " We hebben geen plannen voor over tien jaar, of om samen te gaan wonen
", legt Debbie uit. Paul heeft eerder al benadrukt dat het erg druk is in de B&B, en Debbie ontvangt nog steeds veel boekingsaanvragen. Volgens het stel heeft de drukte zeker invloed op de qualitytime die ze met elkaar kunnen doorbrengen.