Zo zag Debbie uit B&B Vol Liefde er vroeger uit

Entertainment
zaterdag, 16 september 2023 om 11:39
ontwerp zonder titel 5
We kennen Debbie van B&B Vol Liefde waar ze de liefde probeert te vinden in haar super vrolijk Spaanse B&B. Maar is Debbie altijd die vrolijke geklede dame geweest met een mooie versierde knot? Zo zag Debbie er vroeger uit!

Kinderen Debbie

Debbie heeft twee kinderen samen met Alfred, ze heten Sam en Roos. De kinderen wonen ondertussen weer in Nederland en Debbie is achtergebleven in Spanje. In de foto zien we een foto van Debbie samen met haar zoon, ze heeft daar haar typische brede lach staan dus dat is niet veel veranderd.

Debbie B&B Vol Liefde vroeger

Debbie is in de afgelopen dertien jaar geen steek veranderd, in de foto zien we Debbie met haar nichtje Julia en jawel we zien ook de vrolijk geklede Debbie met haar wel bekende knot.
Debbie is in 2005 met haar ex-man en twee kinderen verhuisd naar Spanje. Voordat Debbie kinderen kreeg, werkte ze als televisieproducent, ze werkte dan jarenlang achter de schermen bij All You Need is Love en Love Letters,
dus ze is al wel wat televisie gewend. Haar ex, acteur Alfred van den Heuvel, zagen we ook op televisie en in films zoals Kinderen geen bezwaar en Flodder 3 . Omdat Debbie 100 procent zichzelf is en dat ook te horen krijgt van vrienden en familie, zei ze onlangs in RTL Boulevard,
haar ex-man het wel leuk vindt om naar B&B Vol Liefde te kijken. "We hebben heel goed contact en ik gun hem een lekker meissie; hij gunt mij een leuke vriend."
Inmiddels heeft Debbie de liefde gevonden bij Paul. Ze hebben zich onlangs zelfs uitgelaten over trouwen !