Derde zwangerschap Bibi Breijman kwam als cadeautje: 'Niet op voorbereid'

Entertainment
door Lois
woensdag, 03 april 2024 om 9:02
bibi breijman
Bibi Breijman en Waylon verrasten velen toen ze in december aankondigden dat ze een derde kindje verwachtten. "De derde kwam als een cadeautje, dus daar heb ik me niet op voorbereid," deelde Bibi in '&C's Oh Baby!'.

Waylon Bibi Breijman

Bibi en Waylon hebben het als koppel niet altijd even makkelijk gehad. Bij Bibi haar vorige zwangerschap kwam het nieuws naar buiten dat Waylon haar had bedrogen. Maar het is ondanks alles allemaal goed gekomen en het stel is in verwachting van hun derde kindje. 
Het gaat inmiddels 'supergoed' met Bibi, nadat ze lange tijd erg ziek is geweest door haar zwangerschap. "Ik kan mijn dag weer doorkomen, dus ik geniet heel erg van ieder moment dat het beter gaat", vertelt ze aan &C. Er zijn nog steeds ochtenden dat ze zich ziek voelt, maar het is volgens Bibi niet meer zo erg als andere weken. Bibi heeft last van HG (hyperemesis gravidarum), waardoor ze extreme misselijkheid ervaart tijdens de zwangerschap. Hierdoor is ze in korte tijd zes keer opgenomen geweest in het ziekenhuis.

'Supergoed'

Hoewel Bibi beweert dat het nu 'supergoed' met haar gaat na een periode van ziekte, rijst de vraag bij velen of haar misselijkheid wel zo oprecht is als ze beweert. Zeker gezien haar wonderbaarlijke herstel net op tijd voor belangrijke publieke evenementen, zoals de première van de film "Verliefd op Bali".
Het lijkt erop dat Bibi wel héél graag de publiciteit wil bereiken met haar ellende. Volgens Yvonne Coldeweijer mag het allemaal wel een tandje minder.

Zwangerschap Bibi Breijman

Zelfs Bibi's dochter Teddy ontkwam niet aan de gevolgen van haar moeders HG. "Ze begreep wat er met mij aan de hand was, maar niet wat het mentaal met haar deed." Teddy stond huilend langs het bed van haar moeder, omdat ze boos was op zichzelf en iedereen om haar heen. "Ze begreep gewoon niet zo goed waar het vandaan kwam. We hebben er toen samen over gepraat en het bleek dat ze mij heel erg miste. Gelukkig gaat het nu stukken beter met Bibi en wil ze vooral genieten van de laatste maanden van haar zwangerschap.