Deze Hollywoodacteur wilde een hapje eten met Yolanthe Cabau

Entertainment
door Sophie
donderdag, 27 april 2023 om 8:50
yolanthe cabau hollywood
In 2018 speelde Yolanthe Cabau in de film Pain & Gain. In haar column in de Grazia blikt ze terug op de periode van de opnames van de film. Een bekende Hollywoodacteur wilde graag een hapje eten met Yolanthe.

'Tot op het bot verwend'

Yolanthe Cabau vliegt de hele wereld rond voor haar klussen als actrice. Ze heeft een grote productie gehad in Amerika en had opnames in Turkije voor de zevendelige film Police Academy. Volgens Yolanthe werden de acteurs "tot op het bot verwend". "Op de eerste draaidag kwam ik de set op en stelde ik me voor aan de hele crew, maar er werd me al snel duidelijk gemaakt dat acteurs dat niet deden. Toch maakte ik het rondje af. We zijn er tenslotte met zijn allen om er wat moois van te maken. En volgens mij werd het best gewaardeerd door de mensen van het geluid, camera en licht. Dus ik houd het er gewoon lekker in, die Hollandse nuchterheid!"

Dwayne Johnson

In 2018 waren de opnames voor de film Pain & Gain in Amerika. Tijdens de opnames van de film, klopte er een wel héél bekend persoon aan bij Yolanthe om een hapje te gaan eten. Het was niemand minder dan Dwayne Johnson.
"Rond lunchtijd klopte Dwayne Johnson aan om te vragen of ik mee ging eten", schrijft Yolanthe in haar column.