Deze zanger haalt gigantisch uit naar Samantha Steenwijk

Entertainment
door Sophie
donderdag, 26 januari 2023 om 11:05
samantha steenwijk 1
Er wordt opnieuw uitgehaald naar Samantha Steenwijk door zanger Vinzzent. Hij vertelt aan weekblad Party dat Samantha hem keihard heeft verraden.
Aan de wieg van de carrière van Samantha Steenwijk
Vinzzent laat weten dat hij aan de wieg van Samantha's carrière zou hebben gestaan. "We hebben behoorlijk in haar geïnvesteerd, ook financieel gezien", heeft hij eerder gemeld in Weekend. "Ik geloofde in haar, ik wilde dat het lukte, dus ik had destijds mijn laatste cent nog aan haar uitgegeven. Ik vertrouwde gewoon op onze samenwerking, er was geen sprake van een contract. Ik dacht dat we op elkaar konden bouwen, maar ineens sloeg Samantha een heel andere weg in."
Nog steeds geen contact
Vinzzent doet wederom zijn verhaal, dit keer bij Party. Er zou nog steeds geen enkele vorm van contact zijn tussen Samantha en Vinzzent. Volgens hem zou Samantha niets meer met hem te maken willen hebben na haar doorbraak. "Ik ben zo boos! Samantha heeft via haar huidige management een advocaat op mij afgestuurd."
Hij vindt het ontzettend respectloos, omdat hij jarenlang voor haar heeft gevochten. Vinzzent vind dat hij misschien wel 20, 25 procent verdient van de omzet die hij draait - in plaats van de paar duizend euro waarmee hij is afgescheept.
Er is eigenlijk alleen nog maar haat tussen de twee. "Het imperium Samantha Steenwijk valt uit elkaar. Samantha heeft gekozen voor tv. Zij wilde koste wat kost bekend worden. Ze verraadt er zelfs haar beste vrienden voor, want dat is wat zij in mijn ogen gedaan heeft."