Dirk Kuyt reageert op geruchten rondom relatiecrisis

Entertainment
door Denise
woensdag, 31 mei 2023 om 14:16
ontwerp zonder titel 2023 05 31t135818443
Men denkt dat Dirk Kuyt in een relatiecrisis zit met zijn vriendin Kate Ruinemans, Dirk reageert hier nu op.

Relatiecrisis

Dirk heeft twee jaar geleden een punt achter zijn relatie met Gertrude gezet, al snel vond hij weer opnieuw de liefde bij Kate Ruinemans. Zij is een stuk jonger dan hij. Dirk en Kate zouden nu na twee jaar later in een relatiecrisis zitten. Zo zei Juicechannel op Instagram: " Volgens onze bronnen is de liefde tussen de twee niet meer wat het was en denkt het stel er zelfs aan om uit elkaar te gaan. Heb je daar dan zeventien jaar huwelijk voor weggegooid."
Dirk zou aandacht hebben gezocht bij andere vrouwen en Kate zou hem hierop betrapt hebben. Juicechannel schreef hierover :"Dirk is op het moment druk bezig met het uitwissen van zijn sporen. Hij heeft inmiddels een dame met wie hij drie maanden geleden nog contact had geblokkeerd."

Dirk Kuyt reageert op geruchten

Ook Dirk zelf heeft lucht gekregen van de verhalen die rond gaan over hem en zijn vriendin. Tegen weekblad Story zegt hij: "Ik heb de verhalen ook gehoord, maar er is echt helemaal niets aan de hand tussen Kate en mij. We zijn nog steeds supergelukkig samen. We vliegen vandaag zelfs met z’n tweeën naar het buitenland, waar we samen een klus hebben.”