Gordon in eigen realityserie: 'Ik had eigenlijk dood moeten zijn'

Entertainment
door Eva
maandag, 16 september 2024 om 13:15
gordon
"Iedereen weet wie je bent, maar wie ben je nou echt", vraagt de camera man aan Gordon. "Wie ik echt ben is iemand die zorgzaam is, wispelturig, ongeduldig, maar vooral volgens mij liefdevol en zorgzaam." 

Bijna-doodervaring

In de nieuwe aflevering van Dit Ben Ik-Gordon vertelt Gordon over zijn bijna-doodervaring op Mykonos. "Ik heb zoveel pijn gehad in mijn leven, echt niet normaal. De allerergste pijn was mijn sleutelbeen", vertelt Gordon. Acht jaar geleden was Gordon op vakantie naar Mykonos. Na een avond uit wilde Gordon naar zijn hotel, maar besloot niet dronken op zijn scooter te stappen. Hij besloot zijn scooter te laten staan en liep aan de kant van de weg terug naar zijn hotel. Hij is onderschept door een auto en de bestuurder is doorgereden en liet Gordon voor dood liggen. Gordon had alles in zijn bovenlichaam gebroken. "Ik vind het af en toe zelf een wonder dat ik overal bovenop gekomen ben. Ik had eigenlijk dood moeten zijn." 
Gordon werd wakker op een trauma kamer en heeft zijn ex-partner Patrick gebeld om hem te komen halen. Sindsdien wonen de twee mannen op vriendschappelijke manier weer samen.

Film première 

Gordon heeft de film première voor zijn nieuwe film Yamas. Aan zijn zijde neemt hij jeugd vriendin Katy mee. De pers stond al met smacht op hem te wachten. "Als de gozer van Boulevard er staat dan, dan zeg ik niks", zegt Gordon over de pers. De verslagever van Boulevard probeerde wel een poging te maken naar Gordon. "Jij noemt mij labiel, nooit en never met mij praten", bijt Gordon terug naar de verslaggever. Na de afloop van de film vertelt Gordon dat hij de film vreselijk vindt en hij niet de doelgroep is. Binnen tien minuten na de première was Gordon al weer naar huis.

Blushing Blaricum

In de aflevering is te zien hoe negen weken voordat Blushing Blaricum opende, Gordon met een team van aannemers en klusmannen bezig is aan de bouw van zijn horecazaak. Tijdens de onderhandelingen met de keukenleverancier laat Gordon zich weer van een pittige kant zien. "137.000 euro" - Het valt niet binnen de offerte die Gordon heeft en wijst daarom wat van de aannemers de deur. "Ik zei het, die zijn zo. Belachelijk"