Dit is de 10 jaar jongere vriendin van Tino Martin

Entertainment
door Nienke
maandag, 20 mei 2024 om 12:30
realitynl 11
Tino Martin kunnen we allemaal kennen door zijn hits en optredens die regelmatig beschonken zijn. Achter de schermen heeft hij al een langere tijd een vriendin. De relatie is niet altijd even goed geweest, zo was er zelfs sprake van een relatiecrisis. Dit is de vriendin van Tino Martin.
Tino Martin heeft het maar druk met zijn zang carrière waarvoor hij het hele land gemakkelijk afreist. Hij heeft een bruisend werkleven, maar los van dat heeft hij ook een privéleven én een vriendin die hem maar al te graag wil zien. Zijn vriendin Kimberley is de ware liefde voor Tino en inmiddels vormen ze al 7 jaar een setje, dit is niet zonder slag of stoot gegaan.

Crisis

In de zomer van 2019 hebben de twee een punt achter de relatie gezet, om vervolgens in februari 2020 weer samen te komen. De twee gingen door een relatiecrisis, zo werd het voor Kimberley 'te veel' en hebben ze het besluit genomen om uit elkaar te gaan. Volgens Tino heeft hij de 'boel verkloot' doordat hij alleen maar aan het werk was en zijn eigen gang is gegaan. Zo vertelde hij in een interview: "Ik was alleen maar met mezelf bezig; veel werken en in m’n vrije tijd koos ik ervoor om niet naar huis te komen, maar om te feesten. Op een gegeven moment was de maat vol.”

Herenigd 

Na een paar maanden alleen gewoond te hebben, kreeg Tino spijt. “Toen wist ik: ik moet het goedmaken. Als het goed komt, moet ik ervoor zorgen dat het nooit meer gebeurt. Dan laat ik haar nooit meer gaan.” Inmiddels zijn ze weer samen en heeft Tino een documentaire waar Kimberley ook in te zien is. Hierin kwam het langverwachte alcoholprobleem van Tino aan het licht. Alcohol is voor Tino een valkuil, zo wordt hij vaker bezopen gezien en zelfs tijdens optredens. Kimberley weet maar al te goed hoe laat het is als hij thuiskomt en geeft aan dat er "twee soorten Tino's" zijn. Los van alles communiceren de twee veel met elkaar en maken ze tijd voor elkaar vrij, waardoor hun band helemaal is hersteld.