Dit is de echte reden van de scheiding van Sylvie Meis

Entertainment
door Denise
vrijdag, 03 maart 2023 om 10:30
sylvie meis scheiding
We schreven al eerder dat Niclas Castello en Sylvie Meis gaan scheiden. Deze scheiding kwam voor velen niet als een verrassing. De twee zouden te verschillend zijn, maar nu wordt gezegd dat er meer zou spelen in het huwelijk.

Vraagtekens huwelijk Sylvie Meis

Toen Sylvie scheidde van Rafael van der Vaart vond ze weer liefde. Dit keer bij Niclas. De liefde voelde zo goed dat ze besloten te gaan trouwen. Toch hield het geen stand en viel het sprookje na tweeënhalf jaar in duigen. Sylvie deelde af en toe romantische kiekjes, maar vanaf het begin van hun huwelijk werden er eigenlijk vraagtekens gezet bij het huwelijk van Sylvie en Niclas. Zo woonden ze niet samen en zagen ze elkaar alleen in het weekend of op vakantie. Sylvie gaat nogal vaak op vakantie. Op een gegeven moment werd Sylvie alleen op de Malediven gespot. Dat was het moment dat volgers het zeker wisten: dit huwelijk gaat niet goed.

Sylvie Meis luxe poes

Sylvie en Niclas lieten weten aan de Duitse Krant Bild te gaan scheiden. "Met pijn in het hart kondigen we aan dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. We kijken terug op hele goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen. " Er worden een hoop vraagtekens gezet bij de verklaring. Als je tweeënhalf jaar in een relatie zit moet je er toch eerder achter komen dat je te verschillend bent van elkaar? Er zou inderdaad meer spelen volgens geruchten. De Telegraaf meldt dat de verschillen vooral op financieel gebied merkbaar zijn. Het zou een groter probleem zijn geworden dat Sylvie graag een luxeleven wil leiden met champagne en kaviaar en niet voor minder gaat dan dat. Bronnen van Niclas die hem kennen zeggen dat hij een man is die met weinig genoegen neemt, en bij Sylvie draait het leven alleen maar om luxe. Geen goede match dus..

Sylvie dopt eigen boontjes

Sylvie zou niet gebruik maken van haar miljonair, maar haar eigen boontjes doppen. Ze zijn dan ook niet in gemeenschap van goederen getrouwd. In een gesprek met Grazia zei ze: "Ik heb altijd mijn eigen geld verdiend, en veel ook." Financieel redt Sylvie het dan ook prima in haar eentje. Zo verdiende ze in 2020 898 duizend euro. Sylvie zegt dat ze een enorme drive heeft, dit is iets wat ze uit huis heeft meegekregen. "Mijn moeder heeft me altijd meegegeven dat het belangrijk is om zelfstandig in het leven te staan. Zij is van een generatie die vooral het traditionele gezinsleven ambieerde, maar heeft mij juist geleerd om voor mezelf te kunnen zorgen. "