Dit is de gigantische hoge geldboete van The Masked Singer

Dit is de gigantische hoge geldboete van The Masked Singer

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Bij geen enkel programma is het eigenlijk meer geheim wat er zal gaan gebeuren, of wie er bijvoorbeeld meedoen. Maar bij The Masked Singer weten ze heel goed hun mondje dicht te houden, dan mag ook wel met zo'n gigantische geldboete. Verklap je dat je in één van de pakken zit, dan mag je je bankrekening leeg gaan trekken.

'Mijn kinderen wisten niet eens dat ik meedeed'

Babette van Veen nam ooit deel aan The Masked Singer, maar in een interview met Veronica Superguide laat ze weten dat zelfs haar kinderen niet wisten dat zij deelnam aan het programma. Alleen haar eigen agent zou er vanaf hebben geweten. "Ik polste heel subtiel wel bij familie en vrienden of ze het programma keken. Maar verder ging ik niet. Dat laat je wel uit je hoofd met die flinke geldboeten die boven je hoofd hangt."

De geldboete van The Masked Singer

Veel bekende Nederlanders zouden graag meedoen aan The Masked Singer, maar degene die hun mond niet kunnen houden zullen waarschijnlijk nee zeggen. Naast dat het bloedheet is in de pakken, hangt je namelijk een gigantische geldboete boven het hoofd als je verklapt dat je meedoet. Het zou gaan om een boete tussen de 200 en 250 duizend (!) euro. Oh, oh...

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk