Dit is de knappe man van Chantal Janzen!

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 29 juni 2024 om 15:30
realitynl 13
Chantal Janzen heeft een schitterende carrière en daarbij is ze ook nog een trotse moeder en echtgenote! Chantal is dus regelmatig te zien op televisie als presentatrice of als deelnemer. Maar wie is de man die achter Chantal staat? Waarom krijgen we niet zoveel van hem mee?
Chantal Janzen is een bekende in de Nederlandse showbizz-wereld. Met haar eigen programma's en pyjamaparty's, reist ze het hele land door! Chantal is een veelzijdige vrouw, zo is er maar weinig wat ze niet kan! Naast het drukke leven wat ze op de televisie heeft, heeft ze ook nog een gezin én natuurlijk een man. Wie is deze man eigenlijk?

Puberliefde

Voor het verhaal gaan we even heel ver terug in de tijd; Chantal leerde haar liefde kennen toen zo nog een puber was! We hebben het natuurlijk over Marco Geertz. Chantal en Marco groeiden allebei op in het Limburgse Tegelen, maar dat de twee samen zijn gekomen? Dat heeft Chantal te danken aan haar oudere broer Roger. Op een gegeven moment vertrok Chantal naar Amsterdam om haar dromen waar te maken, ondertussen werkte Marco verder aan zijn carrière als ondernemer.

Weerzien

Op een gegeven moment komen de twee elkaar in 2006 weer tegen in Amsterdam en het was liefde op het eerste gezicht! In het begin was de relatie nog wel even wennen voor Chantal, Marco had namelijk al drie kinderen uit een vorige relatie. In 2009 werd de liefde tussen Marco en Chantal bezegeld met de komst van een zoon James, die inmiddels alweer veertien jaar is. Een paar jaar later maakte zoontje Bobby als vijfde kind in het gemengde gezin het plaatje compleet. Chantal en Marco gingen in 2014 dan toch écht trouwen! Dit heeft in Londen plaatsgevonden, wat altijd al de droom is geweest van Chantal!

Tegenwoordig

Marco blijft liever buiten de spotlights en laat het mediawereldje liever aan zijn vrouw over! Ondanks dat Marco alle interviews op een vriendelijke wijze afslaat, staat hij altijd klaar voor Chantal. Ben je benieuwd hoe Marco eruit ziet? Hieronder zijn een paar foto's van het liefdeskoppel te vinden!