Dit is de locatie waar Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney gaan trouwen

Entertainment
door Sophie
woensdag, 26 april 2023 om 13:38
trouwlocatie frenkie de jong mikky kiemeney
Het duurt nog slechts twee maanden en daarna is het zover: de bruiloft van Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney. De geruchten over de locatie gingen eerder al rond en volgens een bron van Privé is het echt waar. Hier gaan de twee trouwen!

Niet Spanje, maar Italië!

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn al jarenlang bij elkaar en hebben nu besloten om in het huwelijksbootje te stappen. Sinds de zomer van 2019 wonen ze ook samen in Barcelona. Ondanks de grote liefde voor Spanje, wordt hier de bruiloft niet gehouden, deze zal gaan plaatsvinden in Italië!
"Frenkie heeft tot juni nog zijn verplichtingen bij FC Barcelona en dan begint zijn vakantie. In deze periode zal er getrouwd gaan worden", vertelt een bron aan weekblad Privé. "In het diepste geheim zijn er locaties bekeken en heeft Mikky een droomjurk laten ontwerpen."
De bruiloft zou ook niet bij slechts één dag blijven, maar het zou meerdere dagen gaan duren. "Er is een klein groepje mensen betrokken bij de voorbereidingen, zodat er zo min mogelijk naar buiten lekt over deze dag." Nou dat lukt niet echt heel goed helaas.

Hier gaan Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney trouwen

Er gingen al eerder geruchten rond over de locatie van de bruiloft. Mikky zou Italiaanse locaties en een weddingplanner zijn gaan volgen op Instagram. Één van die locaties is ook hoogstwaarschijnlijk de locatie waar de twee elkaar het ja-woord gaan geven.
"Er wordt gesproken over Hotel Villa Cimbrone, dat aan de Tyrreense Zee ligt", vertelt de bron. "Op de plek waar de ceremonie zal plaatsvinden, kijk je uit over de baai van Ravello. Het ligt aan de westkust, dus hier gaat ook de zon onder. Hoe romantisch wil je het hebben?"
De locatie is prachtig, bekijk foto's hieronder: