Dit is de mooie maisonnette van Jade Anna

Entertainment
door Nienke
zondag, 16 juni 2024 om 12:30
realitynl 8
Jade Anna kunnen we allemaal kennen als influencer en ex-vriendin van bekende YouTuber Gio Latooy. Ondanks dat het over is tussen de twee, lukt het Jade heel goed om het publiek te bereiken. Zo heeft ze veel volgers en dit brengt natuurlijk ook wat op. Benieuwd naar het huis van Jade?
Met 1 miljoen volgers op TikTok verdient Jade Anna wellicht 20.000 euro per post en dat terwijl ze pas 19 jaar is. Ze is een bekende en veel gevolgde influencer op verschillende platformen zoals Instagram en Tiktok. Haar carrière is pas echt begonnen toen ze op jonge leeftijd haar YouTube kanaal begon. Deze heeft ze nog steeds en hier plaatst ze, naast de content op haar Instagram, wekelijkse vlogs. Dit werk levert natuurlijk wat op waardoor ze een mooi eigen ‘huisje’ op jonge leeftijd heeft kunnen bemachtigen.

Luxe

Aan luxe geen gebrek bij Jade haar mooie maisonnette in Heemskerk, het dorp waar Jade zelf vandaan komt. De woning is van een goede vriendin van Jade geweest. De woning is gelegen in het centrum van het dorp en werd in 1988 gebouwd. De woning stond te koop voor een vraagprijs van 475.000 euro. Jade heeft de woning met een korting van 10.000 euro voor zo’n 465.000 euro gekocht. Er rust geen hypotheek op het huis, Jade heeft het namelijk meteen afbetaald.

Wat krijg je ervoor?

Het is natuurlijk niet zomaar een bedrag dat je op je 19e afbetaald. De grote vraag is, wat krijgt Jade Anna ervoor? De maisonnette heeft een woonoppervlakte van 137 vierkante meter en beschikt ze over drie kamers: twee slaap- en een badkamer. Ze heeft niet echt een tuin, maar gelukkig wel een ruim dakterras!

Breuk

Jade Anna heeft een tijdje een relatie gehad met de bekende YouTuber Gio Latooy. Door hun leeftijdsverschil hebben de twee heel wat kritiek voor hun kiezen gekregen. Toen de twee bekend maakten dat de relatie er toch niet meer in zou zitten, zou Jade weer bij haar moeder intrekken. Hier is niet meer van gekomen en nu woont ze gelukkig met haar nieuwe vriend in haar dorpje waar ze is opgegroeid.