Dit is de nieuwe vriend van Nicol Kremers

Entertainment
door Tika
maandag, 06 februari 2023 om 11:33
peter en nicolleke
Terwijl het op tv rozengeur en maneschijn lijkt tussen Peter Gillis en Nicol Kremers , is niets minder waar. Na de ellendige periode waar ze doorheen zijn gegaan, gaan er geruchten dat Nicol een nieuwe lover heeft.
Mishandeling
Afgelopen jaar werd duidelijk dat het niet altijd lekker liep in de 4-jarige relatie van Peter en Nicol. Het bleek dat Peter haar heeft mishandeld. Hij heeft haar tegen een muur geduwd, aan haar haren getrokken en zelfs gebeten! Echter hebben de twee dit altijd ontkend, totdat ze voor de rechtbank moesten verschijnen. Toen heeft Peter bekend dat er toch een paar dingen zijn voorgevallen. Zijn motief zou zijn dat Nicol is vreemdgegaan. Verder treedt hij niet in detail.
Affaire ?
Dat Nicol wel eens van andere walletjes heeft gegeten, is voor niemand meer een verrassing. Laatst is ze zoenend op een parkeerterrein gespot. Bewijs ontbrak niet, maar Nicol bleef bij haar standpunt. "Ik ben toch niet zo stom dat ik op een parkeerterrein ga lopen tongworstelen met iemand", zegt ze in een interview met Strikt Privé.
De nieuwe vriend van Nicol Kremers
Ondanks dat ze de laatste periode veel gezien is met verschillende mannen lijkt het erop dat ze nu toch echt gelukkig is met haar nieuwe lover. Haar nieuwe vriend is namelijk de enige echte Mike uit Schoonhoven! Hij runt zijn eigen barber zaak. Laatst zijn de twee gespot in Bergambacht. In restaurant HOF21 waren ze gezellig een hapje eten.
Wij wensen Nicol al het geluk toe na deze roerige periode.