Dit is de nieuwe vriendin van Donny Roelvink

Dit is de nieuwe vriendin van Donny Roelvink

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Donny Roelvink lijkt mogelijk weer gelukkig te zijn in de liefde. JuiceChannel liet op hun Instagram weten dat ze het vermoeden hebben dat hij een nieuwe vriendin heeft. Beide plaatste namelijk een soortgelijke foto van een restaurant waar ze zaten. Na wat speurwerk kwamen ze erachter dat hem om deze knappe dame ging.

Het liefdesleven van Donny Roelvink

Het liefdesleven van Donny Roelvink ging zeker niet altijd over rozen. Hij had een relatie met Amijé van der Laan en deed met haar mee aan Temptation Island VIPS. Ze overleefden de test wel, maar toch liep de relatie uiteindelijk stuk. Hierna kreeg hij een relatie met Janice Blok, maar na een lange tijd leek ook zij niet dé vrouw voor Donny te zijn. Sindsdien is hij aan verschillende vrouwen gekoppeld: Yolanthe Cabau en Love Island-winnares Aleksandra. Toch is hij altijd single geweest en liet maar weinig los over zijn liefdesleven, tot nu! Lijkt het.

Dit is de nieuwe vriendin van Donny Roelvink

We mogen JuiceChannel bedanken voor het brengen van dit nieuwtje. Beiden plaatsten ze een foto in hetzelfde restaurant, beide aan de andere kant van het tafeltje. Donny heeft de foto van de dame ook geliked. Het zou gaan om de 21-jarige Iris Badji, helaas is haar Instagram afgeschermd. Maar gelukkig zijn we na wat speurwerk op haar TikTok gestuit, dat niet achter een slotje schuilt.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk