Dit is de reden dat Leontine Borsato viel voor haar nieuwe vriend

Dit is de reden dat Leontine Borsato viel voor haar nieuwe vriend

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Leontine Borsato is helemaal in de wolken. Waar ze eerder nog heel erg voorzichtig was in het vertellen over haar nieuwe liefde John, laat ze er nu geen gras meer over groeien. Ze is tot over haar oren verliefd en iedereen mag het weten. Maar waarom viel ze nou specifiek voor John?

Leontine Borsato vind opnieuw de liefde

Na alle narigheid in haar vorige relatie, is ze nu gelukkiger dan ooit. Ze vond opnieuw de liefde bij John en ze laat aan de Story weten dat ze er vol voor gaat met hem. "Als je echt gelukkig wilt worden, moet je er vol voor gaan. En dat doe ik dus!", vertelt ze in een gesprek met het blad. "John en ik hadden het laatst over een tekst die we tegenkwamen en allebei mooi vonden. Die ging erom dat je kwetsbaarheid als kracht moet gebruiken. Als je dat goed doet, kunnen daar heel mooie dingen van komen."

'Hij heeft alles wat een man moet hebben.."

Leontine vindt John gewoon een hele leuke man, volgens haar heeft hij 'alles wat een man moet hebben'. We zijn heel blij dat Leontine zo gelukkig is, maar natuurlijk is er één iemand die ook altijd onderdeel van haar leven zal zijn: Marco Borsato. Gelukkig voor Leontine reageert haar omgeving heel erg goed op haar relatie. "We zijn goed met elkaar. We hebben drie mooie kinderen en we hebben een prachtig huwelijk gehad met ups en downs. Iedereen heeft het alleen maar over de downs, maar er zijn ook zoveel prachtige ups geweest. Daar zijn wij allebei dankbaar voor. Daar is onze relatie nog goed."

Ook de kinderen van Leontine Borsato hebben de relatie met John goedgekeurd. Senna is de enige die nog bij Leontine woont, maar Luca en Jada komen nog vaak langs. "We zijn nog vaak met z'n allen, hoor. En de kinderen zijn ook geregeld samen bij Marco", vertelt Leontine. Ook John heeft drie kinderen, dus het is regelmatig een drukke boel thuis.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk