Dit is de vriendin van Art Rooijakkers

Entertainment
maandag, 25 december 2023 om 16:30
ontwerp zonder titel 2023 12 20t133422121
Art Rooijakkers en zijn vriendin Karlijn Gudden hebben al een tijdje een relatie. Ze hebben ook genoten van een romantische vakantie in het prachtige Puglia, Italië. Het hoogtepunt van deze reis? Art ging op één knie en vroeg zijn vriendin ten huwelijk. Het koppel is nu verloofd! Maar wie is zijn vriendin eigenlijk?

Karlijn Gudden

Art Rooijakkers, onder andere presentator van Expeditie Robinson, is 47 jaar oud en heeft al geruime tijd een relatie met Karlijn Gudden, die 18 jaar jonger is. Ondanks hun leeftijdsverschil stralen ze geluk uit, zoals te zien is op hun Instagram-posts. Het lijkt erop dat ze momenteel gelukkiger zijn dan ooit.
De presentator was voorheen ruim twintig jaar lang samen met tv-maker Andrea Pleijte. Ondanks twee eerdere relatiebreuken werden ze in 2017 de trotse ouders van tweeling Puk en Keesje. In de zomer van 2021 kwam er echter definitief een einde aan hun relatie. " Hoewel enorm verdrietig, zijn Art en Andrea in goede harmonie uit elkaar gegaan en richten ze zich nu vooral als trotse ouders op de opvoeding van hun dochters ", liet het management ten tijde van de breuk weten.

Verloofd

In september deelde Karlijn via Instagram het prachtige nieuws dat zij en Art zijn verloofd. Aangezien haar profiel is afgeschermd, kunnen alleen haar volgers genieten van de schattige selfies met Art. Bij de foto's schrijft ze: " About to change my last name ". Ze zijn verloofd !
Art heeft voor het speciale moment een prachtige locatie uitgekozen, want het stel bevond zich op dat moment in het Italiaanse stadje Puglia. Hoewel het niet bekend is hoelang ze al samen zijn, spat de liefde overduidelijk van het stel af. Wellicht deelt Art binnenkort zelf de details van het aanzoek en hun toekomstige trouwplannen op sociale media. We wachten in spanning af!
Hij is niet de enige die naar het zonnige Italië reisde om zijn partner ten huwelijk te vragen. Collega-presentator Valerio Zeno deed hetzelfde in juni, toen hij zijn vriendin in de plaats Lapaia ten huwelijk vroeg. Wie wordt de volgende BN'er die zich verlooft in Italië? Dat zal de tijd wel vertellen.