Dit is de vrouw van Andries Noppert

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 09 december 2022 om 15:50
vrouw andries noppert
Andries Noppert, wat moeten we toch zonder hem. Hij heeft heel wat ballen uit het doel gehouden en helpt ons hopelijk ook vanavond weer tijdens de wedstrijd tegen Argentinië om de poeiers van Messi uit het doel te houden. Niet alleen wij zijn mega trots op onze doelman, ook de vrouw van Andries blijft trots op hem.
Maak kennis met Serena Noppert
Sorry ladies, maar Andries Noppert is al bezet. Hij zal door zijn deelname aan het WK in het Nederlands Elftal veel aandacht krijgen van vrouwen, maar hij blijft voor zijn vrouw Serena kiezen. Andries is al zes jaar samen met zijn knappe vrouw Serena.
In 2018 zetten de twee matchende tattoo's samen en één jaar later zeiden ze het ja-woord op hun bruiloft. Dit jaar verzegelden ze hun liefde met en baby.
Ondanks dat de keeper weinig plaatst over zijn privéleven, komt zijn knappe vrouw zo nu en dan wel voorbij op zijn Instagram pagina.
De bijzondere bruiloft van Andries en Serena
Als onderdeel van het Nederlands Elftal moet Andries altijd zijn beste beentje voor zetten om representatief over te komen. Gelukkig kan hij bij Serena altijd zichzelf zijn. Zo maakten ze ook hun bruiloft geheel 'eigen stijl'. Hun bruiloft had geen dresscode, dus iedereen mocht in hun eigen kleding verschijnen, geen chique pakken, maar gekke hoeden en brillen.