Dit is de vrouw van Beau van Erven Dorens

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 11 mei 2024 om 12:30
realitynl 24
Beau van Erven Dorens kunnen we allemaal kennen vanwege zijn aanwezigheid op de Nederlandse televisie. Zo is Beau naast programmamaker ook vader én natuurlijk een echtgenoot. Benieuwd naar de vrouw die hem steunt met zijn drukke carrière?
Beau van Erven Dorens is een échte carrièreman en is al vanaf zijn vroegere studententijd bezig met schrijven en presenteren. De carrière van Beau heeft dan ook een mooi vermogen opgebracht door de jaren heen. Maar zo'n man met een beweeglijk medialeven heeft natuurlijk ook een stabiele thuisbasis hebben. De vrouw die naast Beau zijn zijde staat is Selly Vermeijden.

Huwelijk

De twee zijn al zo'n 24 jaar getrouwd waarvan ze er 32 jaar samen zijn! Ze zijn in 2000 in een Italiaans dorpje getrouwd, samen met vrienden en familie. Het stel hebben elkaar op jonge leeftijd leren kennen. Zo is het begonnen met: "zo'n hoogslaper, met scrabble, sigaretten, jouw vieze lakens… en dan zijn we hier, nu." Beau vindt het gek om te beseffen dat er een wonder van liefde heeft plaatsgevonden. Uiteindelijk hebben ze vier zoons gekregen waarvan een tweeling Bram en Tijn, Bobbie en Jan Arie.

Toekomst

Beau ziet zichzelf oud worden met zijn Selly, zo functioneren ze samen als yin en yang. Ondanks alle drukte en reizen die Beau maakt voor programma's, kijkt hij altijd uit naar het moment dat hij Selly weer kan zien. Voor Selly is dit natuurlijk wederzijds naar Beau. Hun jongste zoon woont momenteel nog thuis, de rest woont allemaal op zichzelf. Beau heeft daar soms moeite mee, maar geeft aan dat hij heel goed met Selly overweg kan. Zo hebben ze veel gemeenschappelijke dingen die ze samen kunnen doen, zoals: "We houden van de natuur, fietsen, uit eten, naar de film, wandelen." Dat ze na al die jaren nog zo gelukkig zijn met elkaar, heeft volgens Beau vooral te maken met het feit dat ze zo goed bij elkaar passen. "We vullen elkaar ontzettend goed aan."