Dit is de vrouw van Guus Meeuwis

Entertainment
door Nienke
zondag, 02 juni 2024 om 15:30
realitynl 77
Guus Meeuwis, wie kent 'm niet? In 1995 brak hij door met zijn grote hit 'Het is een nacht' en hierna volgde er nog vele anderen. Met een drukke carrière en gezinsleven, heeft Guus natuurlijk ook een vrouw. Ben je al benieuwd?
Guus Meeuwis is al heel wat jaartjes aan het zingen en zo heeft hij zelfs zijn eigen concert genaamd: Groots met de zachte 'G'. Je kunt wel zeggen dat Guus een bezig bijtje is, zo is hij regelmatig te zien bij andere shows en concerten.

Privé

Naast een goedlopende carrière, heeft Guus vier kinderen die hij met zijn ex-vrouw Valérie. In 2002 zijn de twee getrouwd, maar hebben in 2016 hebben de twee een punt achter het huwelijk gezet. Ondanks dat de twee uit elkaar zijn gegaan, laat Guus het er niet bij zitten, zo heeft hij een nieuwe vrouw! De nieuwe vrouw van Guus Meeuwis is Manon Meijers, de twee zijn sinds de zomer van 2016 samen. In 2019 is Guus op zijn knieën gegaan in Portugal en inmiddels zijn de twee zijn in 2022 getrouwd. 

Modestylist 

Manon Meijers kan het grote publiek kennen als een modestylist. Zo was Manon te zien als presentatrice van het programma De Modepolitie. Daar heeft ze het niet bij gelaten en was ze ook te zien als metamorfose coach in het programma Hotter Than My Daughter. Na verschillende banen te hebben gehad, richtte Manon in 2007 haar eigen bedrijf op, wat natuurlijk is gericht op styling. Zo verzorgt haar bedrijf de styling van onder meer Guus Meeuwis en van andere verschillende bekende Nederlanders. In 2013 heeft ze een platform gelanceerd, waarop ze stylingtips en adviezen over mode en beauty wordt gegeven. Manon schrijft ook heel veel, zo heeft ze verschillende boeken uitgebracht.
Uiteindelijk heeft Manon jarenlang voor Guus gewerkt als styliste en is daar de vonk waarschijnlijk overgeslagen!