Dit is de vrouw van Kees van der Spek!

Entertainment
door Nienke
zondag, 19 mei 2024 om 12:30
realitynl 25
Kees van der Spek kunnen we kennen vanwege zijn baan als misdaad journalist. Samen met Peter R. de Vries vormde hij een duo en maakten ze samen talloze afleveringen waarbij ze misdadigers eens gingen aanpakken. Maarre... wie is nou eigenlijk de vrouw die met smacht op haar man zit te wachten?
Kees van der Spek heeft zijn vrouw destijds leren kennen door een avondje uitgaan. Inmiddels zijn ze Kees en zijn Annabelle al meer dan 19 jaar samen! Het was liefde op het eerste gezicht, zo was Kees onder indruk toen ze haar voor de eerste keer zag. In 2004 zijn ze in het huwelijksbootje gestapt en kregen ze samen twee zoons genaamd Joel en Sil. Uit een eerder huwelijk heeft Kees nog twee zoons genaamd Jesse en Joep. Dat is een drukke bedoeling thuis!

Televisiewereld

Kees is door zijn werk natuurlijk vaak op pad naar het buitenland toe, al kan dat soms er spannend uitpakken. Zo verschijnt hij ook weleens in programma's zoals Wie is de Mol? en Make Up Your Mind. Annabelle begrijpt het helemaal dat kees daardoor zo vaak weg is. De reden waarom Annabelle dat begrijpt, is omdat ze zelf ook in de televisiewereld werkzaam is! Zo heeft Annabelle een lange tijd in de productie gewerkt met onder anderen Robert van der Brink en Gordon. Sinds Annabelle kinderen heeft gekregen, ging ze op zoek naar wat stabieler werk. Kees is natuurlijk altijd al veel op pad geweest en de kinderen moeten natuurlijk ook verzorgd worden! Annabelle is momenteel werkzaam als hoofd personeelszaken bij tv-productiemaatschappij IDTV.

Toekomst

Hoewel het voor Kees en zijn kinderen niet altijd makkelijk is geweest in zijn vorige huwelijk, gaat het gelukkig een stuk beter. Kees heeft aangegeven dat ondanks alle gebeurtenissen, hij in het huwelijk met Annabelle er 'glansrijk' van af is gekomen! Inmiddels zijn ze trotste opa en oma en delen ze maar al te graag foto's van alle activiteiten die ze ondernemen!