Dit is het bizarre appartement mét zwembad van Hans Klok

Entertainment
door Nienke
zondag, 26 mei 2024 om 9:30
realitynl 39
Hans Klok is bekend door zijn adembenemende goocheltrucs, die hij mag uitvoeren in grote shows in onder andere Las Vegas. Hij verschijnt als een ster op het podium en verbaasd het publiek. Benieuwd hoe Hans woont? Zijn appartement is net zo verrassend als zijn shows.
Hans Klok rolde in het goochelwereldje toen hij nog maar tien jaar oud was! Hij kreeg een goocheldoos en begon met optredens bij vrienden en vriendinnen. Op zijn twaalfde werd Hans Nederlands jeugdkampioen goochelen en op zijn veertiende werd hij Europees jeugdkampioen! Hij heeft shows van over de hele wereld gehad, van Frankrijk naar Japan, de Verenigde Staten en het Caribische gebied en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hans heeft door de jaren heen, verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen. Uiteindelijk hebben Hans en zijn assistente Sittah de titel: "de snelste metamorfose ter wereld" gewonnen.

Televisie

Hans is in verschillende kinderfilms te zien, zo speelt hij vaker mee aan Sinterklaas films. Hij verschijnt regelmatig tussen de shows door op televisie, waar hij graag aanschuift bij talkshows. Zo praat de illusionist weleens zijn mond voorbij met kritiek op Gordon en op Monique Westenberg, maar dat kan natuurlijk gebeuren. In december 2021 was Hans de hoofdgast van het programma The Roast of Hans Klok. In 2023 was Hans te zien als drag in het televisieprogramma Make Up Your Mind.

Woning

Van al die optredens en televisiebezoekjes, heeft Hans een mooi bedrag kunnen sparen voor een appartement in Nederland. Hans wordt natuurlijk ook met de jaren wat ouder, zo heeft hij een appartement gekocht op de vierde verdieping in Bloemendaal. Hij betaalde er 410.000 euro voor, terwijl de vraagprijs op 495.000,- euro had gelegen.

Waar voor je geld

Voor dit geld heeft Hans een luxe driekamerappartement met een totale woonoppervlakte van 92 vierkante meter. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer en twee balkons. Het complex waar hij woont, heeft een eigen Health Club met zwembad én een sauna. Of het nog niet genoeg is, is er ook een huismeester aanwezig. Bij dit complex krijg je zelfs een eigen privé parkeerplaats.
<br>
Bron: Bekendeburen
<br>
Bron: Bekendeburen