Dit is het bizarre vermogen van Frenkie de Jong

Entertainment
door Nienke
zondag, 09 juni 2024 om 11:00
realitynl 95
Frenkie de Jong kunnen we natuurlijk kennen als profvoetballer, zo heeft hij bij veel bekende clubs gevoetbald. Frenkie heeft een bijzondere carrière opgebouwd, zo behoort hij in de top van het Nederlandse voetbal. Benieuwd hoeveel het vermogen van Frenkie is?
Het voetbaltalent van Frenkie de Jong is ontdekt bij de Tilburgse club Willem II en voor hij het wist zat hij in het team van Ajax. Frenkie heeft voor een lange tijd mogen voetballen bij Ajax, maar al snel viel hij op met zijn technische vaardigheden. Zo werd Frenkie voor ruim 90 miljoen overgekocht aan FC Barcelona. Deze overdacht heeft niet alleen voor sportieve mogelijkheden gezorgd, maar ook zeker financiële voordelen.

Één van de...

Frenkie heeft een indrukwekkende loopbaan, zo werd hij de twintigste Nederlander die een contract heeft mogen tekenen bij FC Barcelona, een van de succesvolste voetbalclubs ter wereld. Dit versterkt natuurlijk zijn bekendheid maar ook de waarde als voetballer.

Vermogen

Frenkie heeft een groot deel van zijn vermogen te danken aan zijn voetbalcarrière. Door middel van de onderhandelingen in zijn contracten, heeft hij er uiteindelijk voor kunnen zorgen dat hij 20 miljoen per jaar heeft kunnen verdienen! Bij Ajax verdiende Frenkie zo'n 24 miljoen per jaar, wat betekent dat hij een kleine 2 miljoen per maand op zijn rekening gestort heeft gekregen. Niet alleen krijgt Frenkie zijn inkomsten door middel van de sport, maar ook door de samenwerkingen eromheen. Frenkie heeft een groot bereik, zo heeft hij 12,4 miljoen volgers op Instagram. Dit maakt het erg aantrekkelijk voor bedrijven om met hem samen te werken of te sponseren. Zo is Frenkie niet alleen een bekend gezicht in de voetbalwereld, maar heeft hij dus ook een enorm bereik! Het vermogen van Frenkie wordt op 100 miljoen geschat en behoort hij tot de best verdiende voetballers! Dit heeft hij op 27-jarige leeftijd goed voor elkaar!