Dit is het gezin van Julie Reinders uit Expeditie Robinson

Entertainment
door Lois
zaterdag, 19 oktober 2024 om 10:01
julie reinders
Julie Reinders, bekend van het populaire modelabel 'Reinders', doet mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Samen met haar tweelingzus Marie runt ze dit succesvolle modemerk, en nu laat ze haar avontuurlijke kant zien op tv!

Julie Reinders

Julie groeide samen met haar ouders, tweelingzus Marie en jongere zus Romé op in Zandvoort. Al van jongs af aan stroomt alles wat met fashion en kleding te maken heeft door haar aderen. De zusjes maakten hun eerste stappen in de modewereld als pasmodellen voor het merk Airforce.
Julie is niet alleen modeontwerpster, maar ook model en influencers. Samen met haar zus Marie startte ze op hun 17e het merk Reinders, en sindsdien is het uitgegroeid tot een groot succes in Nederland. Het label staat bekend om zijn trendy en comfortabele kleding. Julie is iemand die graag voor de camera staat en houdt ervan om haar mode en lifestyle te delen met haar volgers.

Expeditie Robinson

In dit programma strijden bekende Nederlanders en onbekende avonturiers tegen elkaar op een onbewoond eiland. Ze moeten zien te overleven met wat ze in de natuur kunnen vinden en worden uitgedaagd met pittige proeven. Het draait niet alleen om kracht en doorzettingsvermogen, maar ook om strategie en samenwerken. Voor Julie is dit de ultieme kans om zichzelf op een andere manier te laten zien en haar grenzen te verleggen. Het wordt spannend om te zien hoe zij zich staande houdt tussen de andere deelnemers!

Gezin

Naast haar drukke leven als modeontwerpster is Julie ook trotse moeder. Samen met haar vriend Mike Frederiqo, die ook in de modewereld zit, heeft ze een zoontje genaamd Rocket Star. Haar tweelingzus Marie is ook moeder; zij kreeg kort na Julie's bevalling een dochtertje, Livia Love. Ook hun oudere zus Romé is mama van Belle Rose en runt een eigen boetiek 'The Golden Store' waar ze ook de kleding van haar zussen verkoopt. Julie deelt met veel plezier foto's van haar gezin op Instagram.