Dit is het indrukwekkende vermogen van Jade Anna

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 25 mei 2024 om 12:30
realitynl 60
Jade Anna is een bekende in het media- en influencerwereldje. Ze heeft een eigen YouTube kanaal en andere social media platformen waar ze gemakkelijk samenwerkingen binnenhaalt. Hoeveel brengt dit voor Jade op?
Jade Anna, oftewel Jade Anna van Vliet, heeft de afgelopen jaren serieuze stappen weten te maken wat betreft haar bekendheid. Jade Anna is op jonge leeftijd begonnen met het maken van video's en deze te delen op YouTube. Al vanaf een jonge leeftijd, weet Jade een grote doelgroep te bereiken.

Carrière 

Jade haar bekendheid is allemaal begonnen met haar YouTube kanaal en later door haar toenmalige vriend die een bekende vlogger is in Nederland: Gio Latooy. Gio vlogt dagelijkse video's waarin Jade regelmatig in te zien was, daardoor kreeg ze nog meer mediabekendheid. Er is een keer in de vlog van Gio vertelt dat Jade zelfs meer verdiende als de YouTuber zelf. Jade heeft verschillende samenwerkingen met grote merken, zoals Hunkemöller. Zo hangt ze regelmatig met haar foto's in de winkels! Ook heeft ze, samen met een bedrijf, een parfum op de markt gebracht. Op dit moment is Jade vooral bezig met het maken van beauty en lifestyle video's op haar kanaal en deelt ze dit ook weleens op haar Instagram. Op haar Instagram deelt ze regelmatig samenwerkingen met grote bedrijven, waarvoor ze geld ontvangt.

Vermogen

Jade verdiend geld met haar YouTube kanaal waar ze 293K abonnees op heeft en waar ze wekelijkse video's op plaatst. Op haar Instagram heeft ze ruim 1 miljoen volgers en op TikTok 1,3 miljoen. Dit zijn dan ook wel de platforms waar ze voornamelijk haar samenwerkingen op deelt. Zo weten we inmiddels hoeveel Jade vraagt voor een samenwerking via een TikTok video. Dit bedrag zit rond de 6000,- en levert dus heel wat geld op. Ze heeft afgelopen jaar een Range Rover gekocht en heeft een eigen maisonnette van 465.000 euro. Met alle samenwerkingen en verdere inkomsten wordt het vermogen van Jade rond de 1,5 miljoen geschat. Dat heeft ze knap gedaan op 19-jarige leeftijd!