Dit is het nieuwe vakantiehuis(je) van Eva Jinek!

Entertainment
door Nienke
zondag, 30 juni 2024 om 12:30
realitynl 10
Eva Jinek is een bekende presentatrice op de Nederlandse televisie. Met het presenteren van programma's, heb je een druk schema waar je aan moet werken. Je werkt in seizoenen en als zo'n seizoen voorbij is, is het tijd voor vakantie. Laat Eva nu net een nieuw vakantiehuisje in Noordwijk op de kop hebben getikt!
Eva Jinek kunnen we kennen door haar talkshow Jinek, maar ook door de verschillende documentaires die ze maakt. Eva heeft een druk en bewogen leven, waardoor het ook belangrijk is om voldoende rust te pakken. Voorheen heeft ze haar woning in Amsterdam ingeruild voor een villa in de bekende badplaats in Noordwijk. Deze lag op steenworp afstand van het zonnige strand en zee. Toch verruilde ze deze villa voor een andere woning in Abcoude.

Strandhuis

Toch leek het gezin, heimwee te hebben naar Noordwijk. Zo hebben Eva en haar man een appartement op de kop weten te tikken in Noordwijk. Aan de voorkant van haar appartement, gelegen aan de Zuid Boulevard, kijkt ze op het strand en de zee en aan de achterkant op de "Zuidduinen". Dat Eva en haar man het appartement dolgraag wilde hebben, is te zien aan de prijs die ze hebben betaald. Zo hebben ze 67.000 euro meer betaalt dan de vraagprijs was. Deze bedroeg 498.000 euro en een garagebox voor 50.000 euro, Eva betaalde, geheel uit eigen middelen, het bedrag van 615.000 euro.

Wat krijg je ervoor?

Voor dit aanzienlijk bedrag krijgt ze een driekamer strandappartement met een woonoppervlakte van zestig vierkante meter. Het appartement bestaat uit drie kamers, waaronder twee slaap- en één badkamer! Maar goed, in een badplaats zal je voornamelijk te vinden zijn op het strand! Het appartement is van een keuken voorzien en een nette badkamer. Er komen ook nog maandelijkse servicekosten om de hoek kijken. Dit is zo'n 400 euro in de maand. Overigens heeft het appartement te huur gestaan voor 1000 euro per maand en heeft het een energielabel C.
Benieuwd hoe het de nieuwe strandwoning van Eva eruit ziet? Hieronder staan de foto's!
Bron: BekendeBuren
Bron: BekendeBuren
evajinkresidenceastridnoordwijk 06
Bron: BekendeBuren