Dit is het vermogen van Dirk Kuyt

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 01 juni 2024 om 14:00
realitynl 73
Dirk Kuyt kunnen we kennen als voormalig Nederlands profvoetballer en gaat nu te werk als voetbaltrainer. Dirk heeft bij verschillende clubs gespeeld en als échte profvoetballer levert dit wel iets op! Benieuwd naar zijn vermogen?
Dirk Kuyt is nog jong als hij zijn passie ontdekt, namelijk: voetballen. Op zijn achttiende tekende Dirk een contract bij FC Utrecht en speelde daar vijf seizoenen. Na zijn avontuur bij de Utrechtse club, werd hij aangenomen bij Feyenoord. Dirk heeft van 2004 tot en met 2014 als international in het Nederlandse elftal gespeeld. Daar heeft hij 104 wedstrijden meegespeeld en heeft hij in totaal 24 keer gescoord. Na een korte aanwezigheid bij Liverpool FC en het Turkse Fenerbahçe, was het voor Dirk in 2018 toch écht het einde genaderd.

Coach

Hoewel het lijkt dat Dirk de voetbalvelden en de wedstrijden achter zich heeft gelaten, is dit toch niet helemaal het geval. Hij kon het vast niet laten, zo is hij nu de hoofdtrainer van Beerschot. Onlangs kreeg Dirk een winstgevende kans en is zijn contract verlengd als hoofdtrainer. De club heeft positieve verwachtingen van Dirk. Zo ziet de club nieuwe kansen in de toekomst met Dirk als trainer.

Vermogen

Dirk heeft, in alle jaren, een mooi vermogen weten op te bouwen. Hij heeft veel mooie kansen aangepakt, die anderen niet hebben gekregen. Dirk is erg betrokken bij de sportwereld en dat zal hij ook altijd blijven, daardoor heeft hij de baan als hoofdtrainer goed weten te bemachtigen. Het geschatte vermogen van Dirk is zo'n 13 miljoen. Dit heeft hij niet alleen met de voetbalwereld weten te verdienen, zo is Dirk ook een echte zakenman. Hij heeft geïnvesteerd in vastgoed en is betrokken bij verschillende zakelijke ondernemingen. Laten we daar de winstgevende deal met Beerschot nog bij optellen! Hierdoor kan het vermogen alleen nog maar oplopen. Dirk heeft het goed voor elkaar!