Dit is het vermogen van Gravin Eloise van Oranje

Entertainment
door Nienke
donderdag, 09 mei 2024 om 12:30
realitynl 48
Eloise van Oranje is het oudste kind uit het huwelijk van prins Constantijn der Nederlanden en Laurentien Brinkhorst. Eloise is vijfde in de lijn van de Nederlandse troonopvolging. Naast haar studie is ze ook influencer én woont ze inmiddels in Amerika. 
Eloise van Oranje is het eerst geboren kleinkind van Beatrix, haar vader is een prins. Om de hoeveelheid 'prinsen en prinsessen' beperkt te houden, kreeg Eloise de titel 'Gravin'. Eloise heeft haar vwo-diploma gehaald en zit op de Hotelschool in Amsterdam.

Carrière 

Wat Eloise het meest bijzonder maakt, is dat ze de eerste Oranje was die openlijk op social media haar leven deelt. Naast haar hoofdaccount waar ze de dagelijks dingen op deelt, heeft ze ook een account waarop ze haar 'oude' kleding op verkoopt. Daarnaast heeft ze samenwerkingen met grote merken zoals L'Oréal, Coca-Cola en Victor & Rolf. In 2021 bracht ze een eigen lifestylegids uit en in datzelfde jaar was ze te zien in een YouTube serie genaamd Jachtseizoen. Eloise heeft ook deelgenomen aan het programma Het Perfecte Plaatje. Deze deelname zorgde voor een hoop commotie vanwege een fotoshoot in een badpak. Jeroen Snel was namelijk niet te spreken over dat badpakken-gedoe. Verschillende bekende Nederlanders, zoals Chantal Janzen en Jan Versteeg, namen het voor Eloise op. Patty Brard ging zelfs vanuit protest in een badpak naar de uitzending van Shownieuws.

Vermogen

Met een koninklijke familie hoef je je natuurlijk nauwelijks zorgen te maken om geld. Eloise is, naast Gavin, ook een influencer met wel 400.000 volgers. Met de samenwerkingen die Eloise regelmatig op haar Instagram plaatst, verdient ze natuurlijk ook een hoop geld. Ondanks haar royale afkomst, heeft Eloise hier ook een zakcentje mee kunnen sparen. Ze heeft een appartement in Amsterdam op de kop weten te tikken. Ze huurt het appartementje samen met twee vriendinnen voor zo'n 1650 euro per maand. Ook woont ze momenteel in een appartementje in New York. Daarnaast kreeg Eloise toen ze 18 jaar werd, ook een bedrag met zes nullen van haar oma, Beatrix. Eloise mag dus zeker niet klagen, maar haar exacte vermogen is op dit moment niet bekend.