Dit is het vermogen van Memphis Depay

Entertainment
door Nienke
zondag, 30 juni 2024 om 14:00
realitynl 8
Memphis Depay is een Nederlandse voetballer die bekend staat om zijn snelle speelstijl en indrukwekkende doelpunten. Op het EK 2024 schittert hij als de sterspeler van Oranje, waar hij zijn team naar de overwinning probeert te leiden. Memphis staat al langer op het spel, maar wat is precies zijn vermogen?
Memphis Depay, oftewel Memphis, kunnen we kennen als een bekende Nederlandse voetballer. Waarom staat er 'Memphis' op zijn rug in plaats van 'Depay'? Dit komt door de band die Memphis heeft met zijn vader. Op vierjarige leeftijd zijn de ouders van Memphis gescheiden, door persoonlijke redenen wil hij niet geassocieerd worden met zijn vader. Verder is Memphis geboren en getogen in Moordrecht en hij is daar ook begonnen met voetballen bij VV Moordrecht. Op negenjarige leeftijd vielen Memphis zijn voetbalskills al op en werd hij zelfs opgenomen in de jeugdopleiding van Sparta!

Carrière 

Binnen no-time was Memphis al te zien bij de grote club PSV, waar hij vanaf 2011 tot en met 2015 speelde. Uiteindelijk groeide hij door naar Manchester United (2015-2017) en FC Barcelona (2021-2023). Naast zijn indrukwekkende voetbalcarrière is hij ook druk bezig met rappen. Zo maakt hij ook muziek onder de artiestennaam 'Memphis'. Op dit moment speelt Memphis de sterren van de hemel voor Atlético Madrid. Ook is Memphis te zien op het EK, waar hij geselecteerd is voor het Nederlands elftal. Hij is een belangrijke speler voor Nederland en heeft vaak een grote rol in de aanvalslinie van het team.

Vermogen

Je begrijpt natuurlijk wel dat al deze dingen bij elkaar een mooi vermogen opleveren. Zo heeft Memphis meerdere contracten ondertekend en veel samenwerkingen met merken zoals Under Armour. En dan vergeten we zijn muziekcarrière niet, die ook de nodige centen oplevert. Memphis verdient momenteel een indrukwekkende €5 miljoen per jaar bij Atlético Madrid! Dat is niet niks. Daarnaast heeft Memphis geïnvesteerd in een mooi appartement in Rotterdam en een enorme villa in Spanje, wat positieve gevolgen heeft voor zijn vermogen. Al met al wordt het vermogen van Memphis rond de 10 miljoen geschat. Dat heeft hij toch netjes gedaan!