Dit is het vermogen van Nicolette van Dam

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 08 juni 2024 om 12:30
realitynl 94
Nicolette van Dam werkt voornamelijk als Nederlandse presentatrice en als actrice. Nicolette is vaak te zien geweest in films en series en heeft verschillende prijzen op haar naam staan. Hoeveel heeft dit opgeleverd voor Nicolette?
Nicolette van Dam kreeg in 2004 een rol in de bekende serie ZOOP en daar werden uiteindelijk ook drie bioscoopfilms over gemaakt. Door de film Zoop in India werd ze genomineerd voor een Gouden Kalf. De jaren hierna heeft Nicolette verschillende televisie programma's gepresenteerd of meegedaan. Tegenwoordig is Nicolette nog in programma's te zien zoals The Masked Singer en in bioscoopfilms zoals F*ck de Liefde. Niet te vergeten: Nicolette is ook jaarlijks te zien in de reclame spotjes van de Postcode Loterij! Nicolette heeft haar werk niet alleen bij acteerklussen gelaten, zo is ze gegroeid tot een echte influencer op Instagram. Zo plaatst ze regelmatig familiekiekjes en werk gerelateerde dingen op haar profiel. Dit alles levert natuurlijk een mooi vermogen op, zo spendeert ze al een langere tijd in het showbizz wereldje.

Vermogen

Het vermogen wat we kunnen afleiden vanuit haar Holding bv is te zien uit de jaarrekening over 2022. Dit zijn ook de laatste cijfers die bekend zijn gemaakt. Volgens deze cijfers heeft Nicolette een eigen vermogen staan van afgerond €1,2 miljoen. Dit is niet zonder schuldenpost van deze bv, zo bedraagt deze een kleine €42.000 euro. Nicolette zou door de reclame spotjes van de Postcode Loterij, jaarlijks zo'n 200.000 euro verdienen! Dan rekenen we de inkomsten van haar social media en andere tv-klussen niet mee! Nicolette is samen met haar man Bas Smit 50% eigenaar van talent managementbureau Gamechangers. Ook hebben de twee samen nog Baniloki BV (een afkorting van de namen Bas, Nicolette en hun dochters Lola en Kiki). Als we de eigen vermogens van die twee bv's bij elkaar optellen komen we uit op €2 miljoen. Tot slot heeft Nicolette nog een eigen brasserie in Amsterdam Oud-Zuid, de waarde hiervan is onbekend. Al met al wordt het eigen vermogen van Nicolette, als je alles bij elkaar optelt, op 1,5 miljoen euro geschat!