Dit weten we over het nieuwe boek van de familie Meiland: 'Goudeerlijk'

Entertainment
door Sophie
maandag, 03 juni 2024 om 9:34
familie meiland
De familie Meiland staat natuurlijk bekend om hun vreselijke gegil en bijzondere uitspraken op televisie. Chaotische televisie is nog zacht uitgedrukt. Ook staan ze bekend om hun biografieën, die zowel Martien Meiland, Erica Meiland en Maxime Meiland allemaal hebben uitgebracht. Nu komen ze dan toch met een gezamenlijk boek!

Biografie familie Meiland

De biografieën van de familie Meiland zijn altijd in opspraak geweest, door de heftige dingen die zij vertelden. Bij Erica Meiland ging het over verschillende geloven en hoe zij het niet eens kon zijn met vrouwen met een hoofddoek. Bij Martien Meiland ging het voornamelijk over zijn geaardheid en hoe hij avontuurtjes beleefde met willekeurige mannen in het bos of op de parkeerplaats. De biografie van Maxime Meiland heeft pas écht voor veel opspraak gezorgd in ons land.
Maxime vertelde namelijk over haar vermeende verkrachting die dertien jaar geleden plaatsvond. Ondanks dat ze de vermeende verkrachter niet bij naam noemt in haar boek, is het in de omgeving heel erg duidelijk om wie het gaat. De vermeende verkrachter besloot dan ook aangifte te doen van smaad en laster. Toen besloot Maxime in de aanval te gaan, zij deed – na dertien jaar – aangifte van verkrachting. Uiteindelijk werd de zaak geseponeerd door het gebrek aan bewijs. Het werd het woord van Maxime, tegen het woord van de vermeende verkrachter, dus dat heeft natuurlijk geen zin.

Dit weten we over het nieuwe boek van de familie Meiland: 'Goudeerlijk'

Martien deelt op Instagram een foto waarin hij meer deelt over het gezamenlijke boek dat de familie uit gaat brengen. De Familie – Achter de schermen bij de Meilandjes gaat de titel van het boek worden. Lang hoeven we niet meer te wachten op de publicatie van het boek, 25 juni zal het boek in de winkel van Montana Meiland liggen.
Jan Dijkgraaf is opnieuw van de partij, hij schreef ook mee aan de boeken van Erica, Maxime en Martien. Hij schrijft dit keer samen met Timon Moll, de regisseur van Chateau Meiland en Ik Vertrek. "Timon en ik schrijven 'vanachter de schermen' over onze belevenissen met de Meilandjes", deelt Jan Dijkgraaf met RTL Boulevard. Het is volgens hem liefdevol, maar ook zeker goudeerlijk geschreven. Verder spelen oma Jenny en Montana een belangrijke rol in het boek én komen mensen zoals Caroline van Eeden ook aan bod.