Dit zijn de 9 knapste zoons van BN'ers

Entertainment
door Denise
zaterdag, 25 februari 2023 om 16:50
knappe zoons bners
We hebben al eerder geschreven over de knappe zoons van Beau van Erven Dorens , maar we hebben nog meer knappe zoons van BN'ers waar we het écht even over moeten hebben. Zie hieronder wie deze mooie mannen wel niet mogen zijn. Ze zullen gegarandeerd veel aandacht krijgen van menig vrouw.

Luca Borsato

Luca Borsato is de oudste zoon van Marco Borsato en Leontine Borsato. Luca is 24 jaar en heeft het zangtalent van zijn vader, want hij heeft zelf ook een carrière in de muziek. Met zijn blauwe ogen en gespierde lichaam weet hij vrouwen te verleiden. Luca had een relatie met Daisy Piras, bekend van Temptation Island . Toen bekend werd dat Luca vreemdging besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. Luca is dus single and ready to mingle!

Zion Geeratz

Zion Geeratz is de stiefzoon van Chantal Janzen en de zoon van Marco Geeratz. Zion is 23 jaar en werkte als model bij Touché Models. Dat snappen wij wel, want kijk even naar hem! Hij is op dit moment manager bij een auto bedrijf waar hij samen met zijn vader werkt. In zijn vrije tijd is hij vaak op de racebaan te vinden, dit is dan ook echt zijn passie. Ook is Zion een echte familiemens en post dan ook regelmatig foto's met zijn stiefbroertjes, cute! Zion heeft op dit moment een – hele leuke – vriendin en is dus heel erg bezet!

Luca Gilliot

Luca Gilliot is de zoon van Ryan Rijger en de stiefzoon van Laura Ponticorvo. Luca is 23 jaar oud en is van Italiaanse/Surinaamse/Nederlandse afkomst. Luca is bekend door zijn deelname aan het programma The Next Boy/Girl Band, hij heeft het programma gewonnen en zat in de Band 4U. Daar kreeg hij al veel aandacht van vrouwen. Luca is nu gegaan voor een solo carrière en is daarnaast ook acteur. Zo speelde hij in de film Misfit. Luca weet hoe hij met zijn knappe koppie vrouwen verleidt en is een echte charmeur. Op dit moment is Luca single, dus grijp je kans ladies!

Thijs Boermans

Thijs Boermans is de zoon van Paula van der Oest en Theu Boermans. Beiden zijn filmregisseurs, het is dan ook niet gek dat Thijs nu in het filmwereldje te zien is. Thijs Boermans is 26 jaar en is de laatste tijd veel in de media gekomen. Zo deed hij mee aan Expeditie Robinson en had hij een avontuurtje daar met Rose Bertram. Thijs is echt eye candy met zijn blauwe ogen en een prachtig lichaam. Op dit moment is Thijs Boermans aan het daten met Anna Nooshin en hebben ze het gezellig samen.

Justin Kluivert

Justin Kluivert is de zoon van Patrick Kluivert en is 23 jaar. Justin in een bekende Nederlands profvoetballer en voetbalt momenteel bij de club Valencia CF. Justin Kluivert is een knappe verschijning en zal ongetwijfeld veel aandacht krijgen van vrouwen. Op dit moment heeft Justin Kluivert een vriendin, het is niet bekend wie dit is.

Quincy Kluivert

Quincy Kluivert is de broer van Justin Kluivert en wederom ook een zeer knappe verschijning. Hij voetbalt ook, maar niet zo hoog als zijn broertje Justin. Quincy is 25 jaar en vindt het leuk om plaatjes te draaien, hij is namelijk dj en je kunt hem ook boeken! Op dit moment is het niet bekend of Quincy vrijgezel is.

Kayne Dino Trustfull

Kayne Dino Trustfull is niet echt in de media te vinden, maar is het kijken zeker waard! Kayne is de zoon van Quinty Trustfull en is een ontzettend knappe jongen. Hij is 25 jaar en is net afgestudeerd aan de Universiteit van Amerika. De zoon van Quinty verhuisde naar Amerika om daar te studeren en te werken aan zijn tennis carrière. Kayne is niet heel erg van social media en is en heeft dan ook weinig berichten op zijn Instagram. Op dit moment heeft hij een vriendin.

Merlijn Kamerling

Merlijn Kamerling is de zoon van Isa Hoes en Antonie Kamerling, Zijn vader is in 2010 overleden. Merlijn heeft twee boeken geschreven. Het boek "Nu ik je zie" is meer dan 40.000 keer verkocht, en hier is nu ook een voorstelling van. Merlijn is ook te zien geweest in het programma Code van Coppens. Merlijn is een ontzettend knappe verschijning, hij heeft op dit moment een vriendin.

Sem van Dijk

Sem van Dijk is de knappe zoon van Wendy van Dijk en Xander de Busonjé. Sem kickbokst vaak en is hiernaast ook bezig met muziek. Zo heeft hij onlangs twee singles uitgebracht. Sem heeft de looks van zijn ouders geërfd, want wat een knappie is dit! Hij heeft op dit moment een vriendin, maar kijken mag natuurlijk altijd hè.