Dit zijn de exen van Donny Roelvink

Entertainment
door Denise
zondag, 23 april 2023 om 10:50
ontwerp zonder titel 2023 04 20t164230353
Donny Roelvink is natuurlijk een hartstikke knappe jongen om te zien en heeft dan ook relaties gehad met verschillende vrouwen. Ben je benieuwd wie zijn exen zijn? Dat lees je hier!

Amijé Roos van der Laan

Amijé Roos van der Laan was de eerste publiekelijke liefde van Donny Roelvink. Ze waren sinds 2016 samen en hebben ongeveer drie jaar een relatie gehad. Op een gegeven moment was er veel twijfel, en daarom deden ze mee aan de grote relatie test: Temptation Island Vips. Het is hierna even uit geweest, maar toch kozen ze weer voor elkaar. Toch wilde de liefde niet stand houden en koos Donny in 2019 er voor om een punt achter hun relatie te zetten. De reden? Donny vond zichzelf eigenlijk nog iets te jong om zich echt te gaan settelen. Aan weekblad Privé vertelde hij toentertijd: "Het ding is: ik ben jong, ik wil leven. "

Janice Blok

Na Amijé kreeg Donny een nieuwe relatie met Janice Blok . Ze leerden elkaar kennen op Instagram in 2019, hier stuurde Janice Donny een dm en niet veel later spraken ze af op een festival. De vonk sloeg eigenlijk vrijwel meteen over. Het ging zo goed met het koppel, dat ze besloten samen te gaan wonen in Amsterdam, maar helaas wilde deze liefde ook geen stand houden. In 2021 gingen ze na twee jaar uit elkaar. Tegen de media zei Janice dat er op dit moment dingen waren in de relatie waar ze niet uit kwamen en dat ze als vrienden uit elkaar gingen.

Iris Badji

Donny heeft ondertussen veel meegemaakt. Zo kreeg hij een ongeluk met een auto en belandde hij in het ziekenhuis. Hierna werd er teelbalkanker bij hem geconstateerd en is hij hiervoor geopereerd. Hij maakt het nu goed en ook is hij weer gelukkig in de liefde. Hij is nu een tijdje samen met Iris Badji, we kunnen haar dus ook eigenlijk geen ex-vriendin noemen. Helaas is haar profiel privé, maar konden we wel een foto van haar vinden.
schermafbeelding 2023 04 20 om 163210 64414d09398f2