Dit zijn de exen van Lil' Kleine

Entertainment
door Denise
zondag, 12 maart 2023 om 6:50
ontwerp zonder titel 29 1
Rapper Lil Kleine (Jorik Scholten) brak door met zijn nummer Drank & Drugs in 2015 met Ronnie Flex. Vanaf toen heeft hij eigenlijk alleen maar succes gekend met zijn albums. Maar het laatste jaar werd het lastig voor Lil Kleine. Door alle ellende met zijn ex Jaimie Vaes moest hij weer aan zijn carrière werken. Voor Lil Kleine was het moeilijk liefde te combineren met zijn carrière. Wie zijn eigenlijk naast Jaimie de exen van Lil? Dat lees je hieronder.

Dit zijn de exen van Lil' Kleine

Monica Geuze

Lil' Kleine heeft 4 jaar een relatie gehad met Monica Geuze . Monica kennen wij natuurlijk allemaal. Naast dat ze vlogger is, is ze ook presentatrice en auteur. Monica was in haar vroegere jaren dj en rapper Ronnie Flex is een goede vriend van haar. Toen ze in dit wereldje kwam, leerde ze Jorik kennen, en cupido sloeg raak! Na 4 jaar een relatie te hebben gehad met Jorik hebben ze er een punt achter gezet in 2016. De aandacht die Jorik kreeg, werd Monica te veel en een van de redenen dat de relatie uit ging was dan ook dat Jorik vreemdging.

Jaimie Vaes

Lil Kleine kreeg in 2017 een relatie met Jaimie Vaes. Jaimie Vaes is een Nederlandse styliste. Door haar relatie met Jorik werd Jaimie al bekender. Jaimie en Jorik kenden elkaar al, maar het was geen liefde op het eerste gezicht. Op gegeven moment vroeg Jorik om een kans bij Jaimie. In mei 2017 kregen de twee een relatie. In 2018 zijn ze verloofd en kregen in 2019 zoon Lio. Echter, na de verloving ging het helemaal mis in de relatie. Zo zouden er in de relatie veel dingen spelen en dit werd helemaal duidelijk nadat er beelden lekte naar de buitenwereld waarop de rapper het hoofd van Jaimie tussen een auto deur klemt. Jaimie beëindigde de relatie. Er volgden meerdere rechtszaken. Zo mocht Jorik zijn zoon niet meer zien. De twee zijn dus met alles, behalve met vrede uit elkaar gegaan.

Rosa

Na zijn relatie met Jaime werd Lil Kleine met meerdere meiden gespot. Zo ook met Rosa. Realityfbi meldde eerder dat Rosa een escort dame is en ze zou veroordeeld zijn voor afpersing. Ze is een tijdje de vriendin van Jorik geweest. Zo werd hij meerdere keren gespot met haar en werden ze samen gezien in een Louis Vuiton winkel, waar hij haar verwende met een duur cadeau. De relatie heeft niet lang tussen Jorik en Rosa heeft niet lang geduurd .