Dit zijn de exen van Peter Gillis

Entertainment
zondag, 04 februari 2024 om 12:30
ontwerp zonder titel 2024 01 26t154554621
De welvarende realityster Peter Gillis is bekend van zijn programma Familie Gillis: Massa is Kassa op SBS6. In deze serie krijg je een inkijkje in het leven van deze miljonair en ondernemer. Hieronder kom je meer te weten over zijn (voormalige) vrouw en (voormalige) vriendin.

Ex-vrouw Peter Gillis

Peter Gillis is al een keer getrouwd geweest, maar zijn ex-vrouw Treesie blijft liever uit de schijnwerpers van de media. Hij heeft wel een tijdlang een nieuwe vriendin gehad, die ook in het programma verscheen, en dat was niemand minder dan Nicol Kremers. Maar zij heeft nooit Nicol Gillis geheten, want ze zijn niet getrouwd geweest. De drie kids die we vaak zien in de realityshow Familie Gillis: Massa is Kassa zijn Mark, Ruud en Inge. Die heeft hij samen met zijn ex-vrouw gekregen en, niet met zijn ex-vriendin Nicol Kremers.
Ook is Peter gedurende het huwelijk niet trouw gebleven aan Treesie. " Ik had verschillende bijvrouwen ", staat volgens weekblad Weekend in het boek van Peter.

Nicol Kremers

Hoewel Peter en Nicol de breuk nog niet hadden aangekondigd, deden er al maandenlang geruchten de ronde dat hun relatie voorbij was. Volgens een bron, die sprak met het roddelkanaal RealityFBI , zou de relatie tussen Peter en Nicol al sinds september vorig jaar voorbij zijn
, maar mocht dit nieuws niet naar buiten komen vanwege Massa is Kassa .
Een TikTok-volger vroeg nu aan Nicol: “Ben je single?” Nicol antwoordt hierop: “Nee, ik ben niet pas single. Ik ben al single vanaf begin september.”
Wacht, wat? Dit betekent dus dat ze uit elkaar waren toen er nog opnames waren voor Massa is Kassa. Voor de kijkers voelt dit alsof ze in de maling zijn genomen, en terecht! Een kijker schrijft in gesprek met reality: “Dus de opnames voor de kerstuitzending hebben ze mooi achterbaks gedaan naar de kijker toe. Zodat het er nog op leek dat ze samen waren.”

Wendy van Hout

Inmiddels heeft Peter alweer een tijdje een relatie met Wendy. Ze is een echte Eindhovense, geboren en getogen, afkomstig uit een familie die haar roots heeft in de kermiswereld. Haar initiële werkzaamheden begonnen dan ook op de kermis, waar ze samen met haar familie het hele land doorkruiste. In 2010 besloot Wendy een nieuwe richting in te slaan en startte ze een handel in tassen en accessoires. Deze onderneming groeide uit tot twee kledingwinkels, maar helaas gingen deze in 2017 failliet. Haar volgende stap in 2019 was een carrière als tatoeëerder, maar ook dit bleek van korte duur. Sinds 2021 verdient ze haar kost met een webshop en sociale media.
Opgegroeid in een gezin met twee hardwerkende ouders en twee broers, een oudere en een jongere broer, heeft Wendy nu zelf een leeftijd van 39 jaar. Ze is moeder van vijf kinderen uit drie verschillende relaties. Haar oudste twee, 17 en 19 jaar oud, verblijven en studeren in Frankrijk. De drie jongste, jongens van 4, 9 en 11 jaar oud, ziet Wendy regelmatig.