Donny Roelvink opnieuw op controle voor teelbalkanker: 'Geef niet op'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 21 september 2023 om 9:59
donny roelvink controle teelbalkanker
Donny Roelvink is opnieuw in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis ter controle van zijn teelbalkanker. Er is een echo gemaakt en hij laat weten hoe het er nu voor staat.

Donny Roelvink teelbalkanker

Eind 2022 kwam Donny Roelvink erachter dat hij teelbalkanker had. Hij kwam erachter omdat hij daar beneden al een paar weken lang pijn had en besloot zich toch te laten controleren. Uiteindelijk kreeg hij de diagnose teelbalkanker en hij werd direct geopereerd. Gelukkig waren er geen verdere uitzaaiingen, dus nabehandelingen en chemotherapie was niet nodig. Het was een kwestie van 'waakzaam wachten' met elke drie maanden een check-up om te kijken of alles nog steeds in orde is.
Inmiddels gaat het al langere tijd heel goed met zijn Donny. Hij is – zoals eigenlijk altijd – druk bezig met zijn gezondheid. Hij sport veel en dit heeft zo zijn vruchten afgeworpen. Hij staat deze maand zelfs op de cover van Men's Health . Hij moest wederom verschijnen in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, om zich te laten controleren. Hij geeft zijn volgers een update van hoe de zaken er op dit moment voor staan.

Update gezondheid Donny

Donny laat op Instagram weten dat alles op de gemaakte echo weer goed was. "Weer even een realisatiemomentje gehad jongens. Waar het allemaal om draait: je gezondheid" , vertelt hij op Instagram. "Net een echo gehad en m'n lymfen zagen er weer goed uit."
"Die ene noot die ik nog heb, die zag er ook goed uit. Er zit geen afwijking in, niks. Daar komt ook ooit een kind uit, uit die ene noot." Donny is altijd heel open geweest over zijn kinderwens en hij schijnt er zelfs al mee bezig te zijn!
"Als je dit ziet, besef je gewoon weer even 'Hey, ben ik gezond? Zijn mijn geliefden gezond? Als dat goed is, dan is het goed!"
Wij zijn in ieder geval heel blij om te horen dat alles er weer goed uitziet voor Donny! Hopelijk blijft dit bij elke check-up zo!