Douwe Bob ziet dochters op dit moment niet: 'Vind ik heel moeilijk'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 18 juli 2023 om 10:44
douwe bob dochters
Douwe Bob doet in de nieuwste LINDA. een boekje open over zijn kinderen, hij vertelt hier alle obstakels waar hij mee te maken krijgt.

Douwe Bob werd vader van drie kinderen

Binnen een halfjaar tijd werd Douwe Bob vader van drie kinderen, bij drie verschillende vrouwen. "Zolang je als ouder maar lief, zorgzaam en betrokken bent. Maar goed, het is niet de makkelijkste weg die jij hebt gekozen" , vertelt Hedy d' Ancona hierover. "Aan de andere kant: waarom zou je voor makkelijk gaan? En misschien is het gewoon zo gelopen, dat kan ook nog."
Douwe Bob zou haar het liefst alles willen vertellen, omdat hij zo is. "Maar voor het eerst in mijn leven moet ik rekening houden met anderen. De moeders van mijn dochters willen niet in de media en dat respecteer ik. Ik heb nu dus te maken met drie vrouwen met verschillende achtergronden die allemaal andere ideeën hebben over het leven en de toekomst" , vertelt Douwe. "Waardoor ik mijn dochters minder zie dan mijn zoon. Of eigenlijk: ik zie ze momenteel helemaal niet. En dat vind ik heel moeilijk."
Douwe Bob geeft aan dat hij hier natuurlijk zelf de hand in heeft. "Ik vind het superbelangrijk dat ze allemaal opgroeien met een vader met wie ze een goede band hebben. Dus ik wil daar serieus werk van maken, alleen liggen er nog een aantal obstakels die we uit de weg moeten ruimen."

Met alle moeders en kinderen onder één dak

Hedy zegt dat ze laatste gelezen heeft dat Douwe het liefst met alle moeders en kinderen onder één dak zou willen wonen en hij zegt dat het inderdaad zo is. "Ik wil gewoon heel graag mijn kinderen bij me hebben."
Toch heeft natuurlijk Yvonne Coldeweijer hier ook iets op te zeggen. Op Instagram deelt ze dat het verhaal toch iets anders in elkaar steekt. "Volgens mij zit dit iets anders dan hij het hier vertelt" , zegt ze op Instagram. "Ik weet dat beide moeders wel hebben geprobeerd hem erbij te betrekken maar dat hij het juist zelf is, die het laat afweten."