Douwe Bob over gezinsuitbreiding: 'Ik zeg nooit nooit'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 13 januari 2023 om 12:14
douwe bob kinderen
Het is niemand ontgaan dat Bob de Douwer, of Douwe Bob , in een zeer korte tijd vader is geworden van drie kinderen bij drie verschillende vrouwen. Hij ging in gesprek met RTL Boulevard over zijn kinderen en hij laat weten dat hij dol op ze is. Maar wil hij eigenlijk nog meer kinderen?
Bob de Douwer
Yvonne Coldeweijer kwam een tijd geleden met het nieuws dat Douwe Bob vader zou worden van drie kinderen, bij drie verschillende vrouwen. Niemand kon het geloven en het was een lange tijd hét gesprek van de dag. Uiteindelijk besloot Douwe Bob zelf toe te geven dat deze geruchten inderdaad correct waren.
Hij liet destijds weten dat hij inderdaad vader is geworden van een tweede meisje en dat hij zijn juiste weg in het vaderschap nog aan het vinden was. Ook vertelde hij er voor haar en de moeder te zijn als zij hem nodig zouden hebben. Dit alles vertelde hij in december van 2021. Niet veel later kwam Douwe Bob met het heugelijke nieuws dat óók zijn vriendin Anouk zwanger bleek te zijn, al vijf maanden.
Meer kinderen voor Douwe Bob?
Alle kinderen (als het goed is) zijn ondertussen geboren en Douwe is een ontzettend trotse vader. Maar heeft hij nog plannen voor een eventuele gezinsuitbreiding? "Ik zeg nooit nooit", is het antwoord van de zanger.
Toch is er één ding wat hij eerst wil doen voordat hij aan nog meer kinderen begint. Hij maakte namelijk vorige maand bekend dat hij en zijn grote liefde Anouk gaan trouwen. De zanger wil heel graag trouwen in een kasteel in Italië met áááál zijn kinderen erbij. Wie weet volgen er daarna wel meer kleine Douwe's.