Douwe Bob zet luxe woonboot te koop voor een bizar bedrag

Entertainment
zondag, 28 januari 2024 om 12:52
ontwerp zonder titel 2024 01 26t115231373
Douwe Bob heeft zijn woonboot, genaamd de Svalbard, te koop gezet voor een vraagprijs van 1.375.000 euro. In 2019 kocht hij het woonschip, dat wordt beschreven als een 'drijvend juweeltje', voor een bedrag van 1.050.000 euro en liet er ook een hypotheek op vestigen voor hetzelfde bedrag.

Douwe Bob

Geboren op 12 december 1992 in Amsterdam, heeft Douwe ‘Bob’ Posthuma sindsdien zijn naam gevestigd als een van de meest geliefde en veelzijdige artiesten in Nederland. Op de prille leeftijd van zes jaar begon Douwe Bob zijn muzikale reis met zijn eerste pianoles. Tegen de tijd dat hij veertien werd, breidde hij zijn vaardigheden uit door gitaar te leren spelen en zijn stem te ontwikkelen. De kunst van het muziek maken kreeg hij mee van zijn vader, Simon Posthuma, een prominent lid van de kunstenaarsgroep The Fool en bekend om zijn ontwerpen voor iconen als The Beatles . Douwe zijn vader kreeg Douwe nog toen hij 50 was. De opvoeding van Douwe zijn vader? Die was er gewoon simpelweg niet. Zijn ouders gingen uiteindelijk ook uit elkaar en Douwe zijn moeder nam hem mee. Douwe’s moeder voegde haar artistieke inbreng toe als danseres, waarmee ze de basis legde voor zijn vroege onderdompeling in de wereld van creativiteit en expressie.

Woonboot Douwe Bob

De initiële vraagprijs voor Douwe Bob's woonboot was 1.275.000 euro, waardoor Bob mogelijk een goede deal kan sluiten. Als hij zijn schip voor de vraagprijs weet te verkopen, boekt hij een winst van 325.000 euro. Dit zou een nieuwe financiële meevaller zijn, aangezien Douwe Bob eerder dit huis al voor de hoofdprijs verkocht heeft.
Voor de koper wacht een schitterende woonboot met een woonoppervlakte van 321 vierkante meter, bestaande uit in totaal zes kamers (vijf slaapkamers en een badkamer). Deze ruimte is verdeeld over twee woonlagen en een kelder. Bovendien beschikt de woonboot over een uiterst luxe keuken die van alle gemakken is voorzien. Er is zelfs de mogelijkheid om er een Bed & Breakfast te beginnen, gezien alle benodigde faciliteiten reeds aanwezig zijn.
Aan boord zijn tevens een sauna en jacuzzi aanwezig. Bovendien is het schip voor de komende 10 jaar vrij van onderhoud. Het jaarlijkse liggeld bedraagt ongeveer 1650 euro.
douwebobverkoopschip 02
douwebobverkoopschip 03