Dramaserie Máxima verbreekt nu al streamingrecords bij Videoland

Entertainment
door Sophie
maandag, 22 april 2024 om 14:32
maxima recordaantal
Misschien heb je het al gezien – en anders moet je zeker gaan kijken. De dramaserie Máxima, over onze eigen koningin, staat sinds dit weekend op Videoland en hij valt heel erg goed in de smaak.

Máxima Videoland

Sinds afgelopen weekend is de dramaserie Máxima te zien bij Videoland. De serie gaat over het leven van onze koningin Máxima en hoe zij onze koning Willem-Alexander heeft leren kennen. We worden volledig meegenomen in het begin van hun relatie en hoe het van een prille liefde, naar het ontmoeten van de destijds koningin Beatrix ging. De relatie van twee heeft veel obstakels gekend, mede door de vader van Máxima.

Record aantal abonnees

Speciaal voor de dramaserie hebben een record aantal mensen zich geabonneerd bij Videoland om deze te kunnen zien. Het is de beste start van een nieuwe Videoland Original dramaserie ooit! Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat Peter van der Vorst hier ontzettend blij mee is. "Na de prachtige première in Koninklijk Theater Tuschinski en de mooie recensies voor de eerste twee afleveringen is het geweldig om te zien dat het Nederlandse publiek de Videoland Original Máxima heeft omarmd", zegt hij hierover.
Beeld: Jasper Suyk