Om deze reden mag Dries Roelvink niet meedoen met De Toppers

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 08 juli 2023 om 9:50
dries roelvink de toppers
Dries Roelvink, 'de bekendste Nederlander ter wereld', wil dolgraag meedoen met De Toppers. Alleen mag hij dat niet, René Froger legt uit waarom.

Geen Toppers in Concert in 2023

Afgelopen maand maakten De Toppers bekend dat Toppers in Concert hem niet gaat worden dit jaar. Het is de organisatie namelijk niet gelukt om een geschikte locatie te vinden, vandaar dat het niet doorgaat. Normaal gesproken wordt altijd de Johan Cruijff ArenA gebruikt, maar daarnaast is er naar twee andere locaties gekeken. Toch zat het er blijkbaar niet in dit jaar.
"Het is gewoon onmogelijk gebleken een periode van twee weken vrij te spelen op deze locaties. Dit is de tijd die ervoor staat met opbouw, repetities en shows. We hebben echt alle mogelijkheden onderzocht, zelfs combinaties met andere shows" , vertelde de organisatie. Als het goed is zal Toppers in Concert in mei 2024 terugkeren.

Dries Roelvink bij De Toppers

Dries Roelvink ging langs bij René Froger om hem te vragen of hij misschien niet een keertje mee mag doen met De Toppers. Hij deed een aantal jaar geleden al auditie om onderdeel van de groep te worden, maar hiervoor werd hij niet gekozen. "Met de audities die ik deed om de vijfde Topper te worden, heb ik toch voor extra publiciteit gezorgd" , vertelde hij destijds aan De Telegraaf. "Mij heeft die hele auditiereeks 8000 euro gekost."
Het lijkt erop dat het Dries niet in de koude kleren is gaan zitten.
René Froger heeft Dries vriendelijk bedankt voor zijn aanbod om deel te nemen aan De Toppers, aangezien er strenge eisen gelden aan een deelname. "In het geval van Dries, het punt is: wij hebben eigenlijk wel een vaste stelling bij De Toppers" , vertelt René in de podcast van Nino Wilkes. "Je moet gewoon minimaal drie hits hebben gehad."