Dries Roelvink over de ziekte van Donny Roelvink: 'Horrordag'

Entertainment
door Sophie
maandag, 19 december 2022 om 9:16
donny en dries roelvink
Dries Roelvink vertelt over het moment dat hij te horen kreeg dat zijn zoon Donny Roelvink teelbalkanker heeft. Hij spreekt zelf van een 'horrordag'.
De familie Roelvink beleefd een afgrijselijke dag
Dries Roelvink liet aan Shownieuws weten dat hij een 'horrordag' achter de rug heeft, maar dat dit eigenlijk een dag eerder al begon. Hij stond onder de douche en ineens kwam zijn andere zoon Dave Roelvink binnen en vertelde hem dat hij even naar beneden moest komen. Daar trof Dries zijn twee zoons huilend aan, zonder dat hij enig idee had wat er speelde.
"Toen was het vijf seconden even stil, spannende secondes, en toen begon Donny van: nou pa, laat ik er maar niet omheen draaien, ik heb teelbalkanker", vertelt Dries aan Shownieuws. "Je voelt zo de grond onder je voeten vandaan zakken. Als je het woord kanker hoort, associeer je dat met de dood..."
De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Donny Roelvink
"Via die lies hebben ze die tumor kunnen wegnemen, dus in principe zou je kunnen zeggen: hij is nu kankervrij. Alleen ze hebben wel gezegd tegen hem dat ze die tumor de komende week nog heel goed kunnen nakijken. Wat voor vorm kanker is dat nou? Als het een agressieve vorm is dan krijgt hij nog preventief een chemokuur."
Donny Roelvink liet afgelopen zaterdag via de onderstaande post op Instagram weten dat hij teelbalkanker heeft: