Dit is het vermogen van Dries Roelvink

Entertainment
door Denise
zondag, 28 mei 2023 om 10:50
ontwerp zonder titel 2023 05 25t165122112
Dries Roelvink heeft een groot vermogen opgebouwd door jaren carrière te hebben gemaakt. Ben je benieuwd hoeveel? Dat lees je hier.

De carrière van Dries Roelvink

Dries kennen we natuurlijk als de vader van de knappe zoons Dave en Donny Roelvink, maar Dries heeft ondertussen zelf al een hele carrière achter de rug. Zo was hij de man die in de ANWB-commercial speelde in zijn ietwat te strakke gele zwembroekje. Hier kreeg hij aardig veel geld voor, namelijk liefst 80.000 euro. Nou, dat willen wij natuurlijk ook wel.
Dries is daarnaast ook zanger en treedt op bij op festivals en feestjes, in zijn jongere jaren maakte hij al verschillende hits. Hij was ook te zien in de serie De Roelvinkjes en die serie werd behoorlijk succesvol aangezien er nog wat vervolgen kwamen.

Dit is het vermogen van Dries Roelvink

Wanneer het op zijn bankrekening aankomt, geeft Dries niet veel informatie weg. Wel heeft hij ooit gezegd dat hij ongeveer 2,4 duizend euro bruto verdient per maand. De zanger heeft een aardig vermogen opgespaard dat wordt geschat met alle inkomsten die hij heeft op maar liefst: 10 miljoen. Wat een geld! Dat zijn cijfers waar wij alleen maar van kunnen dromen.