Droom Johnny de Mol in duigen: 'Is dit het einde van HLF8?'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 24 januari 2023 om 9:50
hlf8 stopt
De droom van Johnny de Mol lijkt nu toch in duigen te vallen. Talpa zou namelijk de stekker uit zijn talkshow trekken. Hiervoor zou uiteindelijk een datingprogramma voor in de plaats komen.
Talpa stopt met HLF8
Tina Nijkamp deelt op Instagram een ontdekking die ze deed over het programma HLF8. "Huh? Wat is dit?", schrijft ze bij de foto. Op deze foto staat uitzendinformatie over een nieuw programma bij Talpa. "SBS6 is bezig met het ontwikkelen van een nieuw dagelijks datingprogramma. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat het tijdstip me ontzettend verbaasd", vertelt ze. "Vanaf september 1930-2030 uur. Betekent dit het einde van HLF8?"
Johnny de Mol in HLF8
Afgelopen week liet Johnny de Mol nog weten ontzettend blij te zijn dat hij als presentator van het programma terug mocht keren . Toch lijkt dit van korte duur te zijn, want het ziet er naar uit dat er aan zijn talkshow heel snel een einde zal komen.
Zijn ex-verloofde Shima Kaes beschuldigde Johnny van mishandeling, hierdoor deed hij afstand van zijn programma. Uiteindelijk mocht hij dus terugkeren, voor een dag of twee in de week. Toch weet niemand hoelang dit nog gaat duren.